Solveig Kloppen

- Det var en ganske tung periode

Programlederens første graviditet endte ikke som håpet.

ÅPENHJERTIG: TV 2-programleder Solveig Kloppen åpner seg om et tema mange kvinner kan kjenne seg igjen i. Foto: TV 2
ÅPENHJERTIG: TV 2-programleder Solveig Kloppen åpner seg om et tema mange kvinner kan kjenne seg igjen i. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Programleder Solveig Kloppen (48) er kjent for å være åpen om det meste, og har gjennom det å vise livet som det er vunnet hjertene til hele Norge.

Gjennom TV 2-serien «Det jeg ikke fikk sagt» delte Kloppen sin historie om møtet med døden, da 48-åringen i løpet av seks uker mistet både moren og søsteren sin.

Nå snakker hun igjen åpent om et krevende tema mange nok kan kjenne seg igjen i.

Mislykket graviditet

Kloppen gjestet nylig journalist Randi Fuglehaugs podkast «Fødselspodden», der hun snakker ut om hvordan hennes opplevelse med graviditet og fødsel var.

Programlederen ble mamma for første gang i 2006 til sønnen Albert, før hun tre år senere ønsket datteren Klara velkommen til verden.

Det mange ikke visste var at hun allerede i 2004 kunne juble over en positiv graviditetstest, etter at hun og ektemannen Kjartan Brügger Bjånesøy (49) hadde forsøkt å bli gravide i et halvt års tid.

- Jeg husker at jeg satt på en utedo på Gåsøy utenfor Tønsberg. Der hadde vi leid en hytte sammen med to veldig gode venner av oss. Kjartan var og spilte en konsert et annet sted, så jeg bare satt på utedoen og tok testen, ringte han og var veldig, veldig glad, forteller Kloppen i podkasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer