Jamie Dornan:

- Det var en forferdelig tid i livet mitt

Hollywood-stjernen mistet moren som 16-åring.

TØFF START: Jamie Dornan fikk en tøff start på livet etter at moren døde av kreft da han bare var 16 år gammel. Her med motspiller Dakota Johnson under innspillingen av «Fifty Shades Darker». Foto: NTB Scanpix
TØFF START: Jamie Dornan fikk en tøff start på livet etter at moren døde av kreft da han bare var 16 år gammel. Her med motspiller Dakota Johnson under innspillingen av «Fifty Shades Darker». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Kjekkasen Jamie Dornan (35) er blitt verdenskjent for rollen som Christian Grey i «Fifty Shades»-trilogien; en filmserie som har fått svært mye oppmerksomhet for de mange erotiske scenene.

FAMILIEMANN: For Jamie Dornan er familielivet viktigere enn karrieren. Her sammen med kona og datteren Dulcie. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEMANN: For Jamie Dornan er familielivet viktigere enn karrieren. Her sammen med kona og datteren Dulcie. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Privat har iren vært gift med Amelia Warner (35) siden 2013, og sammen har de døtrene Dulcie (4) og Phoebe (1).

I et nytt intervju åpnet Jamie seg om hvor viktig familien er for ham, ettersom han selv mistet sin mor, Lorna, i kreft da han bare var 16 år gammel.

Skuespilleren innrømmer blant annet at tapet fremdeles kan føles som «et slag i ansiktet» - spesielt nå som han selv er blitt far.

- Det å se min kone og begge søstrene mine være mødre, og å se hvilken rolle en mor har i unges liv, da innser jeg at jeg ikke hadde dette selv i en del av ungdommen min. Det var en forferdelig tid i livet mitt som jeg aldri kommer over, fortalte han nylig til Northern Irish network UTV, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

SISTE FILM. Jamie Dornan og motspiller Dakota Johnson under premieren til «Fifty Shades Freed», den siste i triologien. Foto: NTB Scanpix
SISTE FILM. Jamie Dornan og motspiller Dakota Johnson under premieren til «Fifty Shades Freed», den siste i triologien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Snakker om moren til barna

I dag prøver Jamie å holde minnene om moren i live ved å fortelle historier om henne til døtrene.

Hollywood-stjernens far, professor Jim Dornan - en fremtredende gynekolog, har også kjempet mot kreften, men har likevel klart å hjelpe sønnen å ha et positivt syn på livet.

Skuespilleren, som begynte karrieren som modell for Calvin Klein, forteller videre i intervjuet at det var kona hans som fikk ham til å ta det store skrittet og bli profesjonell skuespiller.

Det var etter at han hoppet av markedsføringstudiet på universitetet at han forstod at hvis han skulle være sammen med henne, måtte han få orden på livet sitt og satse seriøst på en skuespillerkarriere.

- Jeg vil ikke være berømt. Jeg liker ikke ideen om berømmelse, og jeg ville ikke alltid bli skuespiller, sier han til UTV.

Jamie møtte sin kone på en fest i Los Angeles i 2010, noe han kaller et aha-øyeblikk. Han visste med en gang at han kom til å gifte seg med henne.

Saken fortsetter nedenfor.

Forstår at hun ikke vil se filmene

Men selv om Jamie forteller kona si ti ganger om dagen at han elsker henne, har hun enda ikke sett noen av «Fifty Shades»-filmene.

Da Se og Hørs reporter møtte Jamie i forbindelse med den første filmen sa han:

- Jeg forstår godt at hun ikke vil se filmen, og jeg kommer ikke til å fortelle henne hva hun skal gjøre.

Jamie avslørte også til Ellen DeGeneres at kona hans enda ikke har sett noen av «Fifty Shades»-filmene, men han innrømmet at de to planlegger å se filmene sammen når de er rundt 70 år gamle.

Saken fortsetter under.

Iren kunne også fortelle til Se og Hørs reporter at han aldri er blitt vant til at jenter skriker når han kler av seg på film.

- Hvis du blir vant til oppmerksomheten så har en del av deg dødd, tror jeg. Forhåpentligvis blir jeg aldri en person som syns det er en normal reaksjon at noen hyler når jeg tar av meg klærne.

FORFØRER: Ellen DeGeneres forsøker å forføre «Fifty Shades Darker»-stjerna Jamie Dornan ved hjelp av kontorrekvisita. Video gjengitt med tillatelse fra TV 3. Vis mer

Ble lettere etterhvert

«Fifty Shades»-filmene inneholder som kjent svært intime scener der både Jamie og hans motspiller Dakota Johnson (28) må vise seg frem nakne. Det var ikke enkelt i begynnelsen, men heldigvis ble det lettere etterhvert som de to ble bedre kjent.

De to siste filmene ble spilt inn samtidig, selv om de ble vist på kino med ett års mellomrom.

- Dakota og jeg utviklet et strekt bånd og en dyp respekt for hverandre, noe som hjalp oss gjennom disse scenene. Vi befant oss jo ofte i ganske vågale stillinger, men vi hadde det mye gøy også, ellers ville jeg jo aldri ha gjort en slik jobb, sa Jamie til Se og Hørs reporter.

LES OGSÅ: Derfor vekker Kylies navnevalg oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer