Bianca Ingrosso om aborten:

- Det var en felles avgjørelse

Bianca Ingrosso forteller hjerterått om den tøffe beslutningen i et innlegg på Instagram.

TOK ABORT: I et innlegg på Instagram forteller den svenske realityprofilen Bianca Ingrosso om hvorfor hun valgte å ta abort tidligere i år. Her er hun med kjæresten Philippe Cohen. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
TOK ABORT: I et innlegg på Instagram forteller den svenske realityprofilen Bianca Ingrosso om hvorfor hun valgte å ta abort tidligere i år. Her er hun med kjæresten Philippe Cohen. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden fortalte realitystjernen og influenseren Bianca Ingrosso (25) åpenhjertig at hun og kjæresten Phillipe Cohen (26) hadde valgt å ta abort. Det gjorde 25-åringen i en episode av realityserien «Wahlgrens värld», der man følger den kjente svenske familiens gjøren og laden.

Der innrømmet Ingrosso overfor moren, Pernilla Wahlgren (52), at hun den siste tiden hadde gått gjennom en tøff periode, fordi hun under tidspunktet episoden ble filmet var gravid - men at hun mest sannsynlig ville ta abort, skrev Expressen.

Ingrosso hevdet at hun og kjæresten ikke var enige om beslutningen om å ta abort, og 25-åringen la heller ikke skjul på at hun var i tvil om hva hun skulle gjøre med barnet.

- Phillipe vil ikke. Jeg har ikke villet fortelle om det, for jeg har ikke bestemt meg, sa hun i programmet.

Nå forteller Ingrosso imidlertid om den tøffe avgjørelsen i et lengre innlegg på Instagram. Der skriver realitystjernen at hun og kjæresten gikk gjennom en svært tøff periode med mye følelser, tvil og vanskelige valg.

Felles beslutning

Ingrosso skriver at hun ble gravid til tross for at hun gikk på p-piller. 25-åringen vil også få frem at beslutningen var en avgjørelse de begge var fortrolige med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer