Bianca Ingrosso om aborten:

- Det var en felles avgjørelse

Bianca Ingrosso forteller hjerterått om den tøffe beslutningen i et innlegg på Instagram.

TOK ABORT: I et innlegg på Instagram forteller den svenske realityprofilen Bianca Ingrosso om hvorfor hun valgte å ta abort tidligere i år. Her er hun med kjæresten Philippe Cohen. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB
TOK ABORT: I et innlegg på Instagram forteller den svenske realityprofilen Bianca Ingrosso om hvorfor hun valgte å ta abort tidligere i år. Her er hun med kjæresten Philippe Cohen. Foto: Olle Sporrong / EXP / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden fortalte realitystjernen og influenseren Bianca Ingrosso (25) åpenhjertig at hun og kjæresten Phillipe Cohen (26) hadde valgt å ta abort. Det gjorde 25-åringen i en episode av realityserien «Wahlgrens värld», der man følger den kjente svenske familiens gjøren og laden.

Der innrømmet Ingrosso overfor moren, Pernilla Wahlgren (52), at hun den siste tiden hadde gått gjennom en tøff periode, fordi hun under tidspunktet episoden ble filmet var gravid - men at hun mest sannsynlig ville ta abort, skrev Expressen.

Ingrosso hevdet at hun og kjæresten ikke var enige om beslutningen om å ta abort, og 25-åringen la heller ikke skjul på at hun var i tvil om hva hun skulle gjøre med barnet.

- Phillipe vil ikke. Jeg har ikke villet fortelle om det, for jeg har ikke bestemt meg, sa hun i programmet.

Nå forteller Ingrosso imidlertid om den tøffe avgjørelsen i et lengre innlegg på Instagram. Der skriver realitystjernen at hun og kjæresten gikk gjennom en svært tøff periode med mye følelser, tvil og vanskelige valg.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Felles beslutning

Ingrosso skriver at hun ble gravid til tross for at hun gikk på p-piller. 25-åringen vil også få frem at beslutningen var en avgjørelse de begge var fortrolige med.

«Det er utrolig viktig å poengtere at jeg ikke ble tvunget til noe, og at det var en felles avgjørelse mellom meg og Phillipe», skriver hun til sine over 1,2 millioner følgere.

Ingrosso skriver også at det vanskelige valget ikke bunner i at de ikke føler seg klare til å bli foreldre.

«Selvsagt er dette en svært tøff beslutning, men det var en felles avgjørelse vi tok. Etter mange, men også veldige modne og fornuftige samtaler, så kjentes dette som det riktige å gjøre for oss», skriver hun videre.

Se dette innlegget på Instagram

🙅🏻

Et innlegg delt av Phillipe Cohen (@flippcohen)

I innlegget røper Ingrosso også bakgrunnen for at hun valgte å ta med dette i «Wahlgrens värld»: nemlig at det muligens kan være til hjelp for andre unge jenter og kvinner som går gjennom det samme.

«Det er alltid kvinnens beslutning når det gjelder dette. Det var vi begge enige om siden start, og hadde jeg valgt en annen vei, hadde han vært der for meg i det også», skriver Ingrosso avslutningsvis.

SEXLEKETØY: I «Wahlgrens verden» får Benjamin en gave av søsteren Bianca som er litt utenom det vanlige. Vis mer

Abort nummer tre

Bianca Ingrossos abort er den tredje i rekken, og fant sted tidligere i år.

I forrige uke ble det sluppet en ny episode av den populære serien i Sverige, og det ble nok en gang en svært følsom affære. Der fortalte nemlig influenseren at valget var alt annet enn enkelt.

FÅR REFS: Bianca Ingrosso delte en video på YouTube hvor hun og flere andre svenske influensere festet, danset og klemmet på hverandre. Nå får hun kjeft fra den svenske regjeringen. Vis mer

25-åringen hadde nemlig bestilt en time for aborten, men etter at jordmor påpekte at det ikke er mulig å angre etter at man har tatt pillen, fikk Ingrosso panikk og velger å avbryte.

- Det var ikke lett. Jeg gikk til jordmoren og skulle ta en tablett, men klarte ikke, så jeg gikk derfra. Det var virkelig ikke et åpenbart valg, jeg var frem og tilbake på valget i flere dager, fortalte influenseren i episoden, ifølge svenske Hänt.

Pernilla Wahlgren, som fulgte datteren til jordmoren, la til at det umulig kan ha vært et lett valg for 25-åringen - fordi hun så gjerne vil bli mamma.

Hendelsen skal ha fått henne til å reflektere over forholdet med kjæresten Phillipe. I episoden fortalte hun nemlig at hun trodde de hadde kommet lenger.

- Vi burde ha kommet så mye lenger i forholdet vårt (...) Om ikke dette får oss til å komme nærmere hverandre, hvordan skal vi da kunne gjøre det uten barn?, spurte hun seg selv.

Videre fortalte Ingrosso at de har hatt det tøft det siste halvåret, fordi de begge åpenbart er egoister. Er det noe 25-åringen imidlertid har innsett, så er det hvor viktig et barn er for henne. Derfor ga hun kjæresten et ultimatum.

FULL FYR: Det går galt når Benjamin Ingrosso skal lære søsterens kjæreste, Philippe Cohen, å lage mat i «Wahlgrens verden». Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

- Innen ett år vil jeg være gravid. Jeg driter i om jeg blir gravid med Phillipe og vi gjør det slutt. Da får det bli sånn. Jeg kommer aldri til å ta abort igjen. Så jeg har stilt han et ultimatum om at jeg skal være gravid om ett år hvis det er han og jeg. Jeg skal være en ung mamma, sa hun.

LES OGSÅ: Nå uttaler hun seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer