RØK UT: Gro Haarvik måtte forlate NRK-suksessen etter å ha tapt fekteduellen.  Foto: NRK
RØK UT: Gro Haarvik måtte forlate NRK-suksessen etter å ha tapt fekteduellen. Foto: NRKVis mer

- Det var en fæl uke

«Anno»-Gro vurderte å trekke seg før hun røk ut av NRK-serien.

SEOGHØR.NO: Fredag ble det klart at Gro Haarviks (52) tid i NRK-suksessen «Anno» er over etter at hun tapte fekteduellen med Emilie Enger Mehl (20).

Trebarnsmoren fra Bergen- som tidligere har vært kjæreste med skuespilleren Dennis Storhøi - fikk tidligere i uken sjansen til å bli malersvenn, men måtte se at hennes bysbarn Enok Synnestvedt Groven (30) fikk den tittelen etter at gutta hadde brukt uredelige triks.

To av Gros viktigste pensler forsvant på mystisk vis under maleprosessen.

 - Jeg føler at jeg hadde hatt god mulighet til å nå finalen om spillet hadde vært reint. Dette irriterer meg fortsatt, slår Gro fast overfor seoghør.no

Saken fortsetter under bildet. 

GAMLE DAGER: I Anno lever deltakerne slik man gjorde på 1700-tallet. Her er Gro sammen med med-deltakerne Anja Hageler (t.v.) og  Emilie Enger Mehl som vant fekteduellen mot henne. 


SEERSUKSESS: I Anno lever Anja og de andre deltakerne som på 1700-tallet. Her sitter hun mellom Madeleine Lobos (t.v.) og Gro Haarvik.
#
28.01.2015: - PÅ TV MED ANNO: - Jeg har lært utrolig mye om meg selv, sier Gro Haarvik etter innsatsen i "Anno". På det lille bildet er hun sammen med  sine meddeltakere (f.v.)  Madeleine Lobos, Anja Leela Hageler, Emilie Enger Mehl, Vibeke Sehested Gresseth og Marie Grung. 
# Foto: Se og Hør
GAMLE DAGER: I Anno lever deltakerne slik man gjorde på 1700-tallet. Her er Gro sammen med med-deltakerne Anja Hageler (t.v.) og Emilie Enger Mehl som vant fekteduellen mot henne. SEERSUKSESS: I Anno lever Anja og de andre deltakerne som på 1700-tallet. Her sitter hun mellom Madeleine Lobos (t.v.) og Gro Haarvik. # 28.01.2015: - PÅ TV MED ANNO: - Jeg har lært utrolig mye om meg selv, sier Gro Haarvik etter innsatsen i "Anno". På det lille bildet er hun sammen med sine meddeltakere (f.v.) Madeleine Lobos, Anja Leela Hageler, Emilie Enger Mehl, Vibeke Sehested Gresseth og Marie Grung. # Foto: Se og Hør Vis mer

 Men det falske spillet og fektetapet var langt fra det verste som skjedde i Gros siste uke i «Anno». To dager etter at hun hadde begynt på svennestykket og to dager før det skulle vurderes, fikk hun beskjed om at tanten hennes hadde gått bort, bare 66 år gammel.

 - Jeg har ikke ord for hva jeg følte da. Skulle jeg trekke meg? Jeg fikk heldigvis snakket med min mor, og folk i NRK-produksjonen var helt fantastiske med meg. Uansett så var det en fæl uke, medgir hun.

 Da 52-åringen røk ut møtte hun straks på sine tre søstre og mor. Allerede dagen etter skulle de samles i minnestunden til sin kjære tante.

 - Tross utfordringene var det en fantastisk opplevelse å få være med i «Anno». Jeg har lært mye både om meg selv og andre, og fått kunnskap om flere typer håndverk. Det er jeg takknemlig for, sier den flotte bergenskvinnen til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Var kjærester i ti år

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.