- Det var en enkel fødsel

«Glee»-stjernen Naya Rivera ble mamma i hemmelighet.

STOLTE FORELDRE: Skuespillerparet Naya Rivera og Ryan Dorsey har fått en sønn. Foto: Splash News
STOLTE FORELDRE: Skuespillerparet Naya Rivera og Ryan Dorsey har fått en sønn. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar kom den gledelige nyheten om at Naya Rivera (27) og ektemannen Ryan Dorsey (32) ventet barn bare syv måneder etter bryllupet.

Nå melder kjendisnettstedet TMZ at paret fikk en liten gutt, som har fått navnet Josey Hollis, i all hemmelighet for to uker siden.

- De er så glade over å ha blitt foreldre for første gang. Det var et veldig lett svangerskap og en enkel fødsel, forteller en venn av dem til UsWeekly.

- Naya er den fødte mamma og alt går bra med henne så langt. Ryan har et fantastisk farsinstinkt, og har ventet tålmodig på dem.

TV-STJERNE: Det er slik mange er vant til å se Naya, som cheerleaderen Santana Lopez i "Glee".  Foto: Stella Pictures
TV-STJERNE: Det er slik mange er vant til å se Naya, som cheerleaderen Santana Lopez i "Glee". Foto: Stella Pictures Vis mer

På sin personlige webside har skuespilleren holdt fansen oppdatert om graviditeten, og blogget om alt fra kroppens forandringer til å gi tips til andre vordende mødre.

I sommer ble hun også mer personlig da hun åpnet seg om hvordan det var å ha sex i andre trisemester.

- Å ha sex med mannen min føles veldig rart for meg fordi jeg nå kun kan gjøre det i to stillinger. Jeg føler at menn konstant ser for seg babyen blunke til dem når de elsker med kona si, og det legger en demper på stemningen, delte hun med fansen.

De nybakte foreldrene giftet seg i Cabo San Lucas i Mexico i fjor sommer, bare tre måneder etter at Rivera brøt forlovelsen med rapperen Big Sean.

LES OGSÅ: June-Maria (23) venter barn nummer fem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer