Leah Isadora Behn:

- Det var en drøm

Letter på sløret om eliteballet.

NY OPPLEVELSE: Leah Isadora Behn beskriver ballet som en drøm. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NY OPPLEVELSE: Leah Isadora Behn beskriver ballet som en drøm. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

I desember fikk Leah Isadora Behn (17) delta på det som trolig er mange unge jenters drøm, eliteballet «Le Bal des Débutantes» i Paris.

Gjestene til gallaarrangementet var håndplukkede, og på gjestelisten var døtre av Hollywood-eliten, forretningsmoguler, politikere, og kongelige.

Da Se og Hør møtte Behn under Vixen Awards på fredag, åpnet hun seg om kvelden på det eksklusive ballet.

- Helt sykt!

«Le Bal» ble startet som en sosial begivenhet, og ble arrangert for første gang i juli i 1958. Arrangementet ble finansiert av mote- og parfymehusene i Paris.

Behn var blant de 20 unge kvinnene fra hele verden på ballet. Hennes kavaler for kvelden var maharaja Lakshraj Singh (18). Lakshraj er en del av kongefamilien i Jaipur, i India.

«VIXEN»: Leah Behn på den røde løperen. Video: Luna Lea. Reporter: Jenny Aas Vis mer

Til Se og Hør uttrykker hun glede over å ha deltatt på arrangementet.

- Det var helt sykt! Det var en veldig, veldig fin opplevelse. Det var en «once in a lifetime opportunity», virkelig.

Det beste med det hele, var de nye bekjentskapene som ble stiftet.

- Det var en drøm. Det var veldig fint å møte alle jentene og de var så snille. Det var den beste opplevelsen, å bare bli kjent med dem. Det var veldig nytt og spennende. Selvfølgelig var det også mye bilder med en sånn vegg. En veldig kul opplevelse.

Under ballet kunne Behn blant annet avsløre at Paris er hennes favorittby, og åpnet seg om sitt gode forhold til moren, prinsesse Märtha Louise (51).

- Vi har et veldig nært bånd, og jeg setter stor pris på rådene hennes. Det er noe spesielt med å være alene med henne i Paris, uttalte hun den gang til det tyske magasinet Bunte.

Medvirket i serie

2022 var et knallår for 17-åringen. Hun ble blant annet signert med modellfirmaet Team Models, og medvirket i realityserien «Power Women».

ARVEREKKE: Leah Isadora Behn er aktuell i «Powerwomen» hvor hun snakker åpent om sitt forhold til den kongelige arverekken. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Det var veldig gøy og nytt. Det er ikke noe jeg har gjort før. Jeg lærte veldig mye av det, og hvordan man skal være foran kamera, og slike ting. Jeg er veldig glad jeg gjorde det, sier Behn om TV-deltakelsen til Se og Hør.

LES OGSÅ: Prinsessens tantebarn overrasker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer