- Det var en dramatisk fødsel

Thomas Giertsen har ikke bare hyggelige minner fra sin førstefødtes ankomst.

Publisert

SEOGHØR.NO:  Komiker Thomas Giertsen (42) har gjort stor suksess med TVNorge-serien "Helt perfekt", hvor han tar for seg pinlige opplevelser i hverdagen.

I serien spiller Thomas kjæreste med Ine Jansen (40), men i virkeligheten er han samboer med fotograf Erle Kyllingmark (39), og de har barna Felix (4) og Ida Atlanta (1) sammen. Giertsen avslører at han ikke trivdes under fødslene.

- Jeg var til stede da begge barna ble født, men helt klart utilpass. Særlig den første var dramatisk. Hastekeisersnitt.

- Men helsevesenet var imponerende. Jeg ble helt salig av å se vesenet i aksjon. Det var så strukturert og systematisk, sier 42-åringen til Kapital.

- Føler meg sjelden som noe ideal

TO BARN: Thomas Giertsen har to barn med samboeren Erle Kyllingmark.
TO BARN: Thomas Giertsen har to barn med samboeren Erle Kyllingmark. Vis mer

Giertsen innrømmer at han ikke er god på å takle krisesituasjoner.

- Jeg blir mer hjelpeløs i mange situasjoner enn jeg liker, og føler meg sjelden som noe ideal. Det er ikke en ideell situasjon for meg å komme først til en trafikkulykke, forteller han i det samme intervjuet.

I «Helt Perfekt» har imidlertid komikeren ikke nølt med å kaste seg ut i situasjoner han ikke har kontroll over.

Giertsen har tidligere sagt til Seoghør.no at han flere ganger har måttet presse sine egne grenser.

- Jeg tror det er for sent å svare ja på det spørsmålet nå. Men om det er morsomt og riktig for å fortelle historien vi forteller, så er det litt underordnet hva jeg helst måtte ville. Det hender at man må presse grensene litt, men det er jo også det som gjør at det er litt gøy.

LES OGSÅ: - Det hender jeg må presse grensene

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer