- Det var en bombe uten like

Åpner seg om samlivsbruddet.

SNAKKER UT: Den tidligere svømmestjernen letter på sløret om skilsmissen. Foto: Skjermdump fra Instagram
SNAKKER UT: Den tidligere svømmestjernen letter på sløret om skilsmissen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Den tidligere danske svømmestjernen Jeanette Ottesen (35) fortalte i desember i fjor at hun og hennes daværende ektemann Marco Loughran skulle skilles.

Paret giftet seg i 2017 og har barna Billie (5) og Harley (1). Ottesen trodde de var sjelevenner.

- Plutselig så står man der og tenker: «Hva vil skje med meg?» Jeg trodde jeg var gift med min sjelevenn. Det trodde jeg, det er overhodet ikke noen hemmelighet, sier Ottosen i podkasten Monday Bliss.

Sophie Elise gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og forteller om kjærlighet, brudd og drømmetypen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

I stedet endte det med brudd.

- Så det var et kjempe, kjempe sjokk. Det var en bombe uten like, som smalt foran meg, barna mine og hele familien og vennekretsen. Det var ikke noe som noen av oss så komme i det hele tatt, sier Ottesen.

SUKSESSFULL: Jeanette Ottesen vant blant annet VM-gull i 2016. Foto: Frank Gunn / The Canadian Press via AP / NTB
SUKSESSFULL: Jeanette Ottesen vant blant annet VM-gull i 2016. Foto: Frank Gunn / The Canadian Press via AP / NTB Vis mer

35-åringen legger ikke skjul på at det fortsatt er vanskelig å snakke om det vonde bruddet.

Ottesen avsluttet svømmekarrieren i 2021 og har i tiden etterpå jobbet som trener. I juni fant hun kjærligheten på nytt.

UNNLOT SANNHETEN: Alexandra Joner blir nødt til å holde følelsene i sjakk etter å ha gått gjennom et samlivsbrudd samtidig som den nye jobben hennes i P5 skulle begynne. Video: Rød Løper / TV 2 Play. Vis mer

LES OGSÅ: Ny lykke for kjendisparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer