Tone Damli:

- Det var en annen epoke

Tone Damli forteller om bruddet med Aksel Hennie.

ÅPNER OPP: Tone Damli og Aksel Hennie var Norges hotteste par før de gikk hver til sitt. Her fotografert i 2010 på Oslo Fashion Week. Foto: Kyrre Lien / NTB
ÅPNER OPP: Tone Damli og Aksel Hennie var Norges hotteste par før de gikk hver til sitt. Her fotografert i 2010 på Oslo Fashion Week. Foto: Kyrre Lien / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært et spennende år for Tone Damli (34). Hun har briljert i «Kompani Lauritzen» på TV 2, gjort stor suksess med egen «råne-podkast» - der hun intervjuer kjendiser på biltur - og har flyttet inn i sitt drømmehjem.

Det bare halvannet år etter at hun ble mamma for andre gang, da lille Marlon kom til verden. Fra før har hun og samboer Markus Foss (39) datteren Billie (8).

HJEMME HOS: Tone Damli gir en sniktitt på huset på Blommenholm i Oslo. Video: Rød Løper Vis mer

I et stort intervju med Se og Hør forteller nå Tone åpent om livets opp- og nedturer. Hun snakker blant annet om sine tidligere forhold, noe hun gjør svært sjelden.

Les intervjuet om ryktene, den sosiale angsten og det sterke forholdet på Se og Hør Pluss her.

Lenge siden

Tone har vært i rampelyset lenge, og vet derfor alt om at folk gjerne pirker i privatlivet hennes. Kjæresterykter er hun blitt belemret med helt siden hun var sammen med den tidligere toppfotballspilleren Børre Steenslid, mens han spilte på Sogndal fra 2004 til 2007.

I 2009 innledet hun forholdet til skuespiller Aksel Hennie (46). De var gifteklare da bruddet slo ned som en bombe fire år senere - og avfødte nye rykter om hva som eventuelt hadde skjedd.

- Bruddet med Aksel har jeg lagt bak meg. Det var i en annen epoke, sier Tone kort om bruddet til Se og Hør.

Akkurat når det gjelder punktet rykter, er det blitt positivt for Tone å bli eldre.

- Man lærer seg å børste bort stygge ting. Sladder vil alltid være der, men det må jeg bare drite i. Jeg prøver iallfall ikke å oppsøke det - da brytes man helt ned. Jeg følger med bare på egne sosiale medier. Det lærte jeg allerede under «Idol» i 2005, forteller hun til Se og Hør i dag.

Les resten av intervjuet på Se og Hør Pluss her.

TV-FLAUSE: Tone Damli forteller om da hun skulle opptre på « NRK Super». Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper/NRK Vis mer

Falt for ungdomsforelskelsen

Kort tid etter bruddet med Hennie fant Damli altså lykken med sin ungdomsforelskelse Markus Foss. De ble et par sommeren 2013, og kort tid etter at de ble sammen, kom også nyheten om at paret ventet sitt første barn.

Det var våren 2014 at hun og samboer Markus Foss ønsket vesle Billie velkommen til verden, noe hun flere ganger har omtalt som et stort øyeblikk. Seks år senere kom vesle Marlon.

Hun og den nåværende samboeren møtte hverandre for første gang for rundt 15 år siden, men ble offisielt kjærester sommeren 2013.

- Det forandrer måten man lever på, men det forandrer også måten man føler ting på. Jeg har blitt en mye mer følsom jente, og blitt voksen i form av at man må prioritere riktig og finne ut av hva som er viktig her i livet, har hun tidligere uttalt til Dagbladet om morsrollen.

LES OGSÅ: - Selvsagt trøbbel i kongelige ekteskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer