Tone Damli:

- Det var en annen epoke

Tone Damli forteller om bruddet med Aksel Hennie.

ÅPNER OPP: Tone Damli og Aksel Hennie var Norges hotteste par før de gikk hver til sitt. Her fotografert i 2010 på Oslo Fashion Week. Foto: Kyrre Lien / NTB
ÅPNER OPP: Tone Damli og Aksel Hennie var Norges hotteste par før de gikk hver til sitt. Her fotografert i 2010 på Oslo Fashion Week. Foto: Kyrre Lien / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært et spennende år for Tone Damli (34). Hun har briljert i «Kompani Lauritzen» på TV 2, gjort stor suksess med egen «råne-podkast» - der hun intervjuer kjendiser på biltur - og har flyttet inn i sitt drømmehjem.

Det bare halvannet år etter at hun ble mamma for andre gang, da lille Marlon kom til verden. Fra før har hun og samboer Markus Foss (39) datteren Billie (8).

I et stort intervju med Se og Hør forteller nå Tone åpent om livets opp- og nedturer. Hun snakker blant annet om sine tidligere forhold, noe hun gjør svært sjelden.

Les intervjuet om ryktene, den sosiale angsten og det sterke forholdet på Se og Hør Pluss her.

Lenge siden

Tone har vært i rampelyset lenge, og vet derfor alt om at folk gjerne pirker i privatlivet hennes. Kjæresterykter er hun blitt belemret med helt siden hun var sammen med den tidligere toppfotballspilleren Børre Steenslid, mens han spilte på Sogndal fra 2004 til 2007.

I 2009 innledet hun forholdet til skuespiller Aksel Hennie (46). De var gifteklare da bruddet slo ned som en bombe fire år senere - og avfødte nye rykter om hva som eventuelt hadde skjedd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer