- Det var emosjonelt

Elvira Nikolaisen og Øystein Dolmen tolker hverandres sanger i nytt TV-program.

<strong>TOLKET HVERANDRE:</strong> Øystein Dolmen og Elvira Nikolaisen har tolket hverandres låter i det nye TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Foto: Lina Hekkli/Seher.no
TOLKET HVERANDRE: Øystein Dolmen og Elvira Nikolaisen har tolket hverandres låter i det nye TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Foto: Lina Hekkli/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: Elvira Nikolaisen (31) og Øystein Dolmen (64) ble gode venner under innspillingen av den nye TV2-serien «Hver gang vi møtes». I programmet, som begynner til våren, møter seerne syv folkekjære artister som hyller og tolker hverandres låter. Nikolaisen forteller at det ble en svært intim og følelsesladet opplevelse.

- Jeg frotset i andres opplevelser og erfaringer, også skulle de de til og med synge mine låter. Det har vært sterke møter mellom mennesker. En helt surrealistisk og fantastisk opplevelse, sier Elvira til Seher.no.

I hvert program er det en ny artist som skal hylles av de andre og for den ene halvparten av «Knutsen og Ludvigsen» ble det en sterk opplevelse.

- Det var emosjonelt. Noen av Norges flotteste artister fremførte låter skrevet av Gustav og meg, det var veldig fint og jeg ble veldig rørt, sier Dolmen.Trodde det var ferie

I tillegg til Dolmen og Nikolaisen, er også Anne Grete Preus, Halvdan Sivertsen, Bertine Zetlitz, Jan Eggum og Øyvind «Vinni» Sauvik med i det ferske programmet. Dolmen innrømmer at han ikke helt visste hva han gikk til.

-  Vi ha en slags ferie og bli kjent med hverandre. Når du blir invitert til Hvaler tror du det er sol, sommer, svalberg og gitar, men jeg skjønte ganske fort at det var et realityprogram, sier musikeren.


Nikolaisen bekrefter at Øystein ikke var helt med fra første stund.

- Han kom i denimshorts, hawaiiskjorte og hatt. Det så ut som han skulle på ferie til Hawaii. Han visste overhode ikke hva han gikk til, sier popstjernen lattermildt.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Elvira tilbake etter floppen
Se videointervju her!


[obj:media:10381]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer