- Det var ekstremt pinlig

Nykommeren Helene Bergsholm var 17 år da hun spilte inn onaniscenene.

FLAUT: Helene Bergsholm spiller hovedrollen som Alma, som er gjennom en rekke pinlige scener. Foto: Thomas Horni / Seher.no
FLAUT: Helene Bergsholm spiller hovedrollen som Alma, som er gjennom en rekke pinlige scener. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmen «Få meg på, for faen» har allerede hatt premiere flere steder i landet. Onsdag møtte hovedrolleinnehaver Helene Bergsholm (19) pressen på Filmens Hus i Oslo. Bergsholm spiller rollen som den 15 år gamle jenta Alma, som kun tenker på én ting - nemlig sex.

Allerede i åpningsscenen finner vi skuespilleren på kjøkkengulvet, der hun ringer sextelefon og onanerer. Bergsholm var 17 år gammel da innspillingene fant sted.

- Jeg håpet at det skulle bli mindre pinlig å spille inn de scenene etter at jeg gjorde meg vant til settet. Og det hjalp, men det er klart at det var ekstremt pinlig der og da, sier Bergsholm til Seher.no.

Førde-jenta hadde liten erfaring innen skuespill før hun ble plukket ut til hovedrollen. Det var en av grunnene til at hun ikke ville spille i nakenscenene selv.

- Jeg følte meg ikke komfortabel med det. Jeg visste ikke hvordan den prosessen gikk for seg, eller hvordan det ville bli. Heldigvis ble resultatet bra, og vennene mine og familien min har sett filmen. Alle var så positive, og vennene mine var stolte av meg, forteller hun.

Men at Bergsholm fikk rollen, var en stor tilfeldighet.

- En venninne overtalte meg til å være med henne på audition, og jeg var veldig nær ved å ikke gå. Men etter flere runder fikk jeg til slutt rollen, og det angrer jeg ikke på. Da jeg leste manuset skjønte jeg ikke hvordan jeg skulle klare det, og jeg tenkte mye på om jeg skulle takke ja. Men det går ikke an å si nei til noe sånt, sier hun til Seher.no.

19-åringen har bodd hele sitt liv i Førde. Nå venter det flytting til Stavanger, der hun skal gå på folkehøgskole. Men Bergsholm er ikke sikker på at det blir flere filmer på henne.

- Nei, det er ikke sikkert. Jeg har veldig lyst til å gjøre mer, og om det kommer tilbud, sier jeg ja. Men i utgangspunktet liker jeg meg best bak kameraet.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Gruer meg til å bli tenåringsmor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer