LYKKELIG FORELSKET: Stian Blipp har vært sammen med Jamina Iversen siden 2013, og paret ble nylig samboere i en eksklusiv leilighet ved Slottsparken i Oslo. Til VG Helg snakker «Idol»-programlederen ut om forholdet. Her er paret sammen på ELLEs sommerfest i juni.  Foto: FameFlynet Norway
LYKKELIG FORELSKET: Stian Blipp har vært sammen med Jamina Iversen siden 2013, og paret ble nylig samboere i en eksklusiv leilighet ved Slottsparken i Oslo. Til VG Helg snakker «Idol»-programlederen ut om forholdet. Her er paret sammen på ELLEs sommerfest i juni. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Det var ekstremt bra at jeg fikk meg kjæreste

Stian Blipp forteller om hvordan singellivet «fucket» ham og hva han elsker med kjæresten Jamina.

SEOGHØR.NO: Livet smiler til programleder og komiker Stian Blipp (24) for tiden.

Mandag blir han igjen å se som programleder for «Idol» på TV 2, og i mai ble det kjent at han og kjæresten Jamina Iversen (26) skulle bli samboere i parets nye leilighet - til 6,7 millioner kroner.

I ukens VG Helg har han invitert avismagasinet til den nye toppleiligheten, som ligger like ved Slottsparken og inneholder både to bad, to soverom og mezzanin.

Til avismagasinet forteller 24-åringen, som virkelig slo igjennom som programleder for «Norske talenter» og «Idol», at all oppmerksomheten han fikk fra damene i tiden som TV 2s stjerneskudd ikke var bra for ham.

- Jeg tror det var ekstremt bra at jeg fikk meg kjæreste.

- Du merker jo at du har tilbud. Du blir ganske fort fucket av det. Du vet at hvis noen ikke liker deg, så har det ikke noe å si, fordi da satt det gjerne noen andre der som ville. Du blir tullete i hodet, forteller Stian overfor VG Helg om den tidligere singeltilværelsen sin.

Jamina gjør ham bedre

Og at Jamina er Stians øyensten, er ikke til å legge skjul på. Da hun var på venninnetur til Jamaica i sommer uten ham, delte Stian savnet etter kjæresten med fansen.

MORMOMANN: Stian poserer tullete sammen med Jamina på motehuset Høyers 10-årsjubileum pi Oslo nylig. Til VG Helg sier han at kjæresten er flink til å holde ham litt i ørene. Foto: Stella Pictures
MORMOMANN: Stian poserer tullete sammen med Jamina på motehuset Høyers 10-årsjubileum pi Oslo nylig. Til VG Helg sier han at kjæresten er flink til å holde ham litt i ørene. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Jeg er en sann mester på å underholde meg selv, men nå savner jeg hun som ler av all dumskapen min, tidvis himler med øynene og ikke minst holder meg godt plantet», skrev han på Instagram i juli.

Overfor VG Helg avslører den kjekke bergenseren at Jamina var den første jenta som virkelig fanget ham.

- Hun gjorde at jeg var villig til å gi opp alt annet.

- Det første som slo meg, er at hun er ekstremt pen. Men det som gjorde at jeg ble forelsket i henne, er at hun har så stort hjerte og er så god med alle. Jeg får lyst til å bli en bedre mann, forteller den forelskede TV-stjernen til VG Helg.

Det var før jul i 2013 at det ble kjent at Stian Blipp og Jamina Iversen er kjærester.

LES OGSÅ: Nå kan denne bli din

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.