- Det var dramatisk og veldig trist

Dødsfallet var et vendepunkt for Thomas Giertsen.

VANSKELIG TID: Tiden etter dødsfallet var vanskelig for Giertsen. Komikeren var vant til å ha kontroll over alt. Denne gangen møtte han noe han ikke kunne kontrollere. Foto: Stella Pictures
VANSKELIG TID: Tiden etter dødsfallet var vanskelig for Giertsen. Komikeren var vant til å ha kontroll over alt. Denne gangen møtte han noe han ikke kunne kontrollere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar 2008 ble Thomas Giertsen (40) ringt opp av samboer Erle Kyllingmark mens han satt i et møte. Samboerens mor hadde tatt livet av seg.

- Det var dramatisk og veldig trist. Vi snakket mye om det var noe som kunne ha vært gjort annerledes, noe vi kunne ha gjort for å hindre det, sier han til Dagbladet Søndag.

Kyllingmarks mor hadde i mange år slitt med depresjoner. Paret var med på krematoriet, og Kyllingmark brukte materiale fra tidligere filmopptak til å lage en dokumentar for NRK, «Livet er jævlig deilig».

- Erle valgte å gå veldig inn i det. Det var hennes måte. Vi var med på krematoriet, da kista gikk inn i ovnen.

Giertsen har gjennom mange av sine år vært en ordentlig kontrollfrik, fullstendig avhengig av å ha kontroll over alt. Den vinteren møtte han noe som han absolutt ikke kunne kontrollere. Dødsfallet ble et vendepunkt.

- Nå er vi plutselig ved en anerkjennelse av at selv om det er fristende å kontrollere alle ting, så finnes det mange ting vi ikke kan kontrollere. Kjæresten min er mye bedre til det enn meg. Hun er befriende lite kontrollfrik, sier han til Dagbladet Søndag.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nærmere sannheten enn jeg likte å tro

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer