- Det var det verste øyeblikket i mitt liv

Sissel Kyrkjebø om USA-tabben.

GLEMTE TEKSTEN: På en idrettstadion i USA skulle Sissel synge den amerikanske nasjonalsangen, men glemte deler av teksten. I dag sier hun at det var hennes verste øyeblikk noensinne. Foto: SCANPIX
GLEMTE TEKSTEN: På en idrettstadion i USA skulle Sissel synge den amerikanske nasjonalsangen, men glemte deler av teksten. I dag sier hun at det var hennes verste øyeblikk noensinne. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: - Jeg kunne blitt stor i USA, men da måtte jeg flytte dit, være tilgjengelig 24 timer i døgnet, og oppgitt min familie. Det vil jeg ikke.

Norges sangstjerne Sissel Kyrkjebø snakker med Dagbladets Magasinet om hvorfor hun ikke har satset på å bli en verdenskjent artist gjennom en USA-karriere.

Hun skal ha vært ganske nære da hun nesten fikk oppdraget om å synge tittelsangen til filmsuksessen "Titanic". I stedet var det Celine Dion som stakk av gårde med jobben og fikk synge hiten "My heart will go on".

Sissel sang likevel "score".

- Jeg er stemmen som synger gjennom hele filmen. Jeg synger score, men hun har tittelsangen. Det er to forskjellige ting. Det var en fantastisk opplevelse, bedyrer Sissel overfor avisen.

Hun understreker at hun på ingen måte ville byttet med Celine Dion.

- Nei det gjør jeg ikke. Tenk så mye jeg måtte ha reist, og vært borte hjemmefra hvis jeg fikk den jobben.

Sissel har to barn sammen med den danske artisten Eddie Skoller, og har gjennom hele karrieren vært bevisst på å velge slik at hun har hatt tid sammen med dem.

Men under Sissels første USA-lansering i kjølvannet av Titanic skjedde noe som Sissel sent vil glemme. Hun sto på en stadion full av mennesker og skulle synge den amerikanske nasjonalsangen. Den bergenske sangfuglen glemte deler av den innfløkte teksten og måtte fylle ut med na-na-na.

- Ja, det var kanskje en litt dum ting. Det var det verste øyeblikket i mitt liv, innrømmer Sissel Kyrkjebø, som snart er Norges-aktuell under Festspillene i Bergen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg var for søt og flink

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer