LANGER UT: Ifølge John Mayer var forholdet til Jennifer Aniston noe av det verste han har vært gjennom i hele sitt liv. Foto: All Over Press
LANGER UT: Ifølge John Mayer var forholdet til Jennifer Aniston noe av det verste han har vært gjennom i hele sitt liv. Foto: All Over PressVis mer

- Det var det verste jeg har opplevd

Nå langer eksen ut mot Jennifer Aniston...

SEHER.NO: Sangstjernen John Mayer var tidligere sammen med Jennifer Aniston (40) i ni måneder. I et nytt intervju med magasinet "Rolling Stone" langer han nå ut mot ekskjæresten, som ikke kommer til å være fornøyd med det som ble sagt.

Mayer karakteriserer nemlig forholdet for forferdelig, og forteller at han ennå ikke helt forsto hva som skjedde.

- Jeg har faktisk ikke kommet over det ennå. Det var noe av det verste jeg har opplevd i hele mitt liv, forteller han til magasinet.

Skylden etter å ha dumpet Jennifer, legger han på seg selv - fordi han rett og slett er en dust.

- Jeg er en drittsekk. Jeg brente det amerikanske flagget der, jeg drepte et mønsterbilde, sier han.

Det viktigste for artisten, virker ikke å være kampen om å vinne flere fans. Nå får 32-åringen gjennomgå i en rekke kjendismedier verden over.

Sky Entertainment kaller blant annet Mayer for bisarr og "drama queen". Nå forteller sangstjernen at han ønsker å leve som en fri fugl.

- Alt jeg har lyst til å gjøre nå, er å ha sex med jentene jeg allerede har hatt sex med, fordi jeg kan ikke tenke meg å forklare meg til noen som ikke kan tro at jeg er interessert i dem. Jeg er litt for "satt ut" til å møte noen andre akkurat nå.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg skal gjøre noen gravid i kveld