Øyunn Krogh og Adam Ezzari:

- Det var det vennskapet

Det var en iskald avskjed mellom «Farmen kjendis»-duoen Øyunn Krogh og Adam Ezzari da sistnevnte røk ut av konkurransen i går.

DEN GANG DA: Adam Ezzari og Øyunn Krogh var gode venner på gården før forrige ukes førstekjempevalg. Foto: Alex Iversen / TV 2
DEN GANG DA: Adam Ezzari og Øyunn Krogh var gode venner på gården før forrige ukes førstekjempevalg. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en forrykende tvekamp ble det i går kveld kjent at det var Adam Ezzari (23) som måtte pakke sakene sine og reise hjem fra «Farmen kjendis»-gården - som sistemann før finaleuken.

At det var hans beste venn inne på gården, Øyunn Krogh (26), som satte han i den posisjonen, fikk imidlertid Ezzari til å reagere. På TV kan man tydelig se en skuffet og trist 23-åring som føler seg dolket i ryggen, og avslutter vennskapet der og da.

Nå er det godt over et halvt år siden innspillingen var over, og Se og Hør har derfor tatt en prat med «Farmen kjendis»-deltakerne for å sjekke hvordan stemningen er mellom dem nå.

Det blir full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

- Vondt

Forrige uke fikk seerne se Krogh spørre Ezzari om han kunne se for seg at de skulle møtes og være venner «på utsiden». Det svarer han kort «nei» til.

Da han senere den uken ryker ut og skal ta farvel med gjengen, er han iskald og gir bare en rask klem til sin tidligere bestevenn.

- Min nærmeste på gården var storbonde og da tenkte jeg at jeg var sikret en vei inn i finaleuken: Jeg tenkte hun ville velge jentekamp for å redde meg og følte meg veldig sikker på det, forteller Ezzari til Se og Hør, og legger til:

- Jeg forstår Øyunn veldig godt, forstår at hun valgte guttekamp og at hun syns guttene oppførte seg dårlig og tenkte de fortjente at det skulle bli guttekamp - men med tanke på at vi var så nærme, så hadde jeg håpet og forventet at hun skulle se bort fra det og heller ønsket å sikre meg.

KJÆRLIGHET: «Farmen»-flørten mellom Sophie og Isak fortsetter, og nå innrømmes det følelser. Video: Rød Løper Vis mer

Det gjorde hun imidlertid ikke. Selv om hun innrømmet at hun hadde tatt det samme valget igjen, legger hun ikke skjul på at det var tøft.

- Det var skikkelig kjedelig. Det var veldig vondt å se han bli så lei seg, og jeg kunne ikke si unnskyld fordi jeg hadde gjort det igjen.

- Vi pleide å ligge og snakke sammen hver kveld før vi la oss, og plutselig var han bare helt borte. Det var helt latterlig tungt, minnes hun.

Ombestemte seg

23-åringen var imidlertid svært skuffet over Krogh, spesielt siden han selv hadde valgt guttekamp for å redde henne.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Jeg ble veldig sint, lei meg og skuffet, og tenkte bare «ok, det var det vennskapet. Takk for nå. Nå skar du det i stykker som en bursdagskake». Det var sånn det føltes. Jeg tenkte at Øyunn var en dritt og at vi ikke skulle ha noe mer med hverandre å gjøre.

Heldigvis gikk sinnet etter hvert over og han tilga venninnen.

- Nå er vi «cool» igjen. Jeg er ikke en type som er langsint, og jeg vil helst bare skvære opp med en gang. Så ja, vi er venner i dag og jeg er glad i henne som en venninne, forsikrer Ezzari.

Begge to forteller at de har møtt hverandres kjærester, men at de har hver sine liv og får derfor ikke får sett hverandre så ofte.

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» har denne uka tatt grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

- Men vi så for eksempel premieren sammen, så vi har helt klart et vennskap på utsiden. Han ombestemte seg veldig raskt da han kom hjem, ler en lettet Krogh.

LES OGSÅ: Ekspert reagerer: - Reklameplakat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer