FORTELLER OM DEN VONDE TIDEN: Katarina Flatland åpner seg om den vanskelige tiden med farens sykdom i et innlegg i Tidsskriftet for Den norske legeforening. Foto: Se og Hør
FORTELLER OM DEN VONDE TIDEN: Katarina Flatland åpner seg om den vanskelige tiden med farens sykdom i et innlegg i Tidsskriftet for Den norske legeforening. Foto: Se og HørVis mer

- Det var det tøffeste året i mitt liv

Katarina og Hallvard Flatland snakker ut om den vonde tiden.

SEOGHØR.NO: I fjor kom nyheten om at den folkekjære TV-personligheten Hallvard Flatland (57) hadde blitt alvorlig syk.

SAMMEN PÅ SCENEN: Hallvard Flatland ledet Se og Hørs kjendisgalla i fjor høst. Da var han på scenen sammen med datteren. Foto: Se og Hør
SAMMEN PÅ SCENEN: Hallvard Flatland ledet Se og Hørs kjendisgalla i fjor høst. Da var han på scenen sammen med datteren. Foto: Se og Hør Vis mer

Flatland ble som følge av lymfekreftsykdom rammet av det sjeldne HLH-syndromet som gjorde at han lå tre måneder i koma, men heldigvis - og utrolig nok - gikk det bra for programlederen.

I et innlegg i Tidsskriftet for Den norske legeforening forteller Hallvards datter, Katarina Flatland, om hvordan hun opplevde den vonde tiden.

- Det var det tøffeste året i mitt liv, og et år med opplevelser jeg gjerne skulle vært foruten. Men i stedet for å prøve å glemme, ser jeg i dag verdien av heller å bruke disse erfaringene til å gjøre en best mulig jobb som fremtidig lege, sier hun ifølge VG.

Saken fortsetter under bildet.


Hallvard selv synes det var godt å ha Katarina og søsteren Bettina rundt seg da han var syk, og på spørsmål om han er stolt av døtrene, svarer han følgende:

- Selvsagt er jeg det. Samtidig gjør det vondt å tenke på de tre månedene jeg lå i koma og hjertestans ble avløst av nyresvikt og så videre, på alt de måtte igjennom. Det virket som om det ingen ende ville ta. Samtidig så har jeg tenkt utrolig mange ganger på hvor helgig vi er som har en familie som fungerer og venner som støtter hverandre. De det er virkelig synd på er de som er alene når de blir syke. Det er det verste som kan skje. De har ingen å lene seg på, sier han til VG.

Da Flatland i fjor høst ledet Se og Hørs kjendisgalla, uttalte programlederen at han så på hver dag som en bonus.

- Det føles veldig hyggelig å være her. Jeg ser på hver dag som en bonus og dette er en ekstrabonus, sa han til Seoghør.no.

Se far og datter Flatland sammen på scenen under Se og Hørs kjendisgalla i 2014 her:


LES OGSÅ: - Jeg er hennes store forbilde

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.