LYKKELIGE: Det danseglade paret nyter tiden som nybakte foreldre.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIGE: Det danseglade paret nyter tiden som nybakte foreldre. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Det var det eneste navnet vi begge likte veldig godt

«Skal vi danse»-paret Lars Alexander Wiulsrud og Elena Bokoreva Wiulsrud avslører babyens navn.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-paret Elena Bokoreva Wiulsud og Lars Alexander Wiulsrud kunne i mai ønske deres første datter velkommen til verden.

- Alt står bra til med mor og datter! Vi er superglade for å få holde prinsessa vår i armene våres, fortalte den nybakte faren til seoghør.no i forrige måned.

Nå avslører det lykkelige paret navnet på den lille tulla.

- Hun er ikke oppkalt etter noen, men vi ville ha et navn som vi synes passer både i Norge og i Russland. Vi hadde noen forslag, men Alina var det eneste navnet vi begge likte veldig godt med en gang, sier danse-skjønnheten til seoghør.no.

Hun forteller at navnet er populært i Russland, men at de også syntes det passet som et norsk navn.

- Tiden etter fødselen har vært fantastisk, men selvfølgelig har det vært en del våkenetter. Vi koser oss masse som foreldre og nyter hver dag med henne, sier den stolte moren.

Elena og Lars Alexander har vært kjærester og danset sammen siden 2005. To år senere giftet de seg.

I 2009 vant Elena blant annet konkurransen sammen med TV-profilen Carsten Skjelbreid.

SKAL VI DANSE-STJERNER: Både Elena og Lars Alexander har gjort suksess med kjendis-dansepartnere i TV 2s «Skal vi danse?». Her er Elena sammen med Hotel Cæsar-stjernen Kim-Daniel Sannes. Foto: FameFlynet Norway
SKAL VI DANSE-STJERNER: Både Elena og Lars Alexander har gjort suksess med kjendis-dansepartnere i TV 2s «Skal vi danse?». Her er Elena sammen med Hotel Cæsar-stjernen Kim-Daniel Sannes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

LES OGSÅ: Brynjar Meling jubler etter å ha blitt pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer