TØFF TID: Mye ble forandret for Johnny Depp da datteren ble lagt inn på sykehus på grunn av nyresvikt i 2007. Foto: © Armando Gallo/Corbis
TØFF TID: Mye ble forandret for Johnny Depp da datteren ble lagt inn på sykehus på grunn av nyresvikt i 2007. Foto: © Armando Gallo/CorbisVis mer

- Det var den mørkeste perioden i livet mitt

Johnny Depp åpner seg om hvordan datterens tid på sykehus påvirket ham.

SEOGHØR.NO: Johnny Depp (52) startet karrieren foran kameraet allerede på 80-tallet, og blir i dag regnet som en av Hollywoods største skuespillere.

Blant annet har 52-åringen blitt Oscar-nominert to ganger for sin portrettering av den alkoholiserte piraten Jack Sparrow i «Pirates of the Caribbean»-filmene.

For Depp har det altså vært gull og grønne skoger på karrierefronten – men på privaten har historien av og til vært en annen.

Nå har stjernen delt hva han ser tilbake på som sitt livs «mørkeste periode».

– Da datteren min var syk... Dét var den mørkeste perioden i livet mitt, sa Depp under en opptreden på The Graham Norton Show.

Saken fortsetter under bildet.

Depps rolle som Jack Sparrow har alltid vært populær blant de yngre, og skuespilleren har hatt for vane å besøke barn på sykehus – i fullt kostyme – for å muntre dem opp.

Dét sier han ble enda viktigere for ham etter at hans egen datter, Lily-Rose Depp, ble syk.

I 2007 havnet Lily-Rose på sykehus etter å ha blitt E.coli-forgiftet, noe som igjen førte til nyresvikt hos den unge jenta.

– Jeg har alltid holdt på med disse besøkene, men det har blitt viktigere for meg etter den opplevelsen. Barna er så modige, men å også få foreldrene til å smile betyr alt for meg, sa Depp under programmet.

Risikerer fengsel for hundesmugling

Det er selvsagt ikke første gang 52-åringen skaper overskrifter.

SMUGLET HUNDENE: Johnny Depp og kona Amber fulgte ikke de strenge reglene som gjelder når man tar med dyr over landegrenser. Foto: Splash News
SMUGLET HUNDENE: Johnny Depp og kona Amber fulgte ikke de strenge reglene som gjelder når man tar med dyr over landegrenser. Foto: Splash News Vis mer

Tidligere i år ble mediene oppmerksom på at skuespillerveteranen og kona Amber Heard (29) hadde smuglet sine to hunder, Pistol og Boo, inn til Australia uten å følge de strenge karantene-reglene som gjelder når man frakter dyr over landegrenser.

Saken fortsetter under bildet.

Smuglingen ble oppdaget da det ble publisert bilder i sosiale medier av stjerneparet med hundene.

Australias landbruksminister Barnaby Joyce (48) krevde at Depp og Heard skulle fly hundene ut av landet innen 16. mai, men dette skjedde aldri.

- Hendelsen er veldig alvorlig. Han kan risikere 10 års fengselsstraff eller en bot på nærmere 2 millioner kroner, skrev nettstedet Contactmusic den gang.

LES OGSÅ: Vakre Amber Heard overskygget sin berømte ektemann