- Det var definitivt ubehagelig

Rumer Willis avslører at hun var forelsket i Ashton Kutcher da moren introduserte ham som sin nye kjæreste.

FORELSKET I STEFAREN: Rumer Willis hadde et svært godt øye til Ashton Kutcher da moren, Demi Moore, ble sammen med ham. Her er trioen sammen på en filmpremiere i 2008. Foto: AP
FORELSKET I STEFAREN: Rumer Willis hadde et svært godt øye til Ashton Kutcher da moren, Demi Moore, ble sammen med ham. Her er trioen sammen på en filmpremiere i 2008. Foto: AP Vis mer

SEOGHØR.NO: Det skapte store overskrifter da Demi Moore (52) falt for den 15 år yngre kjekkasen Ashton Kutcher (37) i 2003.

Mange spådde forholdet nedenom og hjem, men paret motbeviste alle fordommer og endte istedet opp med å gifte seg to år senere.

Kutcher ble dermed stefar til Moores tre døtre Rumer (26), Scout (23) og Tallulah (21), som hun hadde fra ekteskapet med Hollywood-stjernen Bruce Willis (60).

I 2011, etter seks års ekteskap, gikk derimot forholdet i stykker etter at Kutcher var utro med en ung kontormedarbeider.

Nå åpner Moores eldste datter, Rumer, seg om hvordan hun reagerte da moren kom hjem med en gutt som bare var 11 år eldre enn henne selv.

Saken fortsetter under bildet.

SAMMENSVEISET: Rumer beskriver Kutcher som en god stefar for seg selv og søstrene. Selv om han ikke er sammen med moren lenger, så har de fremdeles kontakt.
SAMMENSVEISET: Rumer beskriver Kutcher som en god stefar for seg selv og søstrene. Selv om han ikke er sammen med moren lenger, så har de fremdeles kontakt. Vis mer

Skryter av stefaren

Som de fleste andre tenåringer hadde hun plakater på soveromsveggene av mannlige kjendiser hun var forelsket i. En av disse var Ashton Kutcher.

Overraskelsen var derfor stor da «That '70s Show»-stjernen ble introdusert som morens nye kjæreste.

- Det var definitivt ubehagelig en liten stund, men jeg må virkelig rose Ashton. Han var en fantastisk stefar, fortalte hun da hun gjestet «The Howard Stern Show» nylig, ifølge UsWeekly.com.

- Perspektivet på ham forandret seg raskt. Plakaten ble tatt ned fra veggen og byttet ut med en ny. På et tidspunkt tror jeg at jeg sa til søsteren min: «Nå må jeg stryke ham fra listen», lo hun.

Saken fortsetter under bildet.

KJENDIS-DATTER: Rumer er datter av stjerneparet Bruce Willis og Demi Moore som var gift fra 1987 til 2000. Eksene er gode venner og har samarbeidet tett om oppdragelsen til barna. Foto: All Over Press
KJENDIS-DATTER: Rumer er datter av stjerneparet Bruce Willis og Demi Moore som var gift fra 1987 til 2000. Eksene er gode venner og har samarbeidet tett om oppdragelsen til barna. Foto: All Over Press Vis mer

Istedet for å bli lei seg eller sjalu over at moren hadde kapret drømmemannen hennes, så synes Rumer heller at det var kult.

- Jeg ble ganske imponert, og tenkte: «Bra jobba. Stå på!»

Etter skilsmissen fra Demi Moore har Ashton Kutcher forlovet seg og fått barn med skuespillerkollegaen Mila Kunis (31).

Selvom han nå ikke er en daglig del av Rumers liv, så har hun fremdeles sporadisk kontakt med sin tidligere stefar.

- Jeg snakket med ham da han ble pappa, noe som er helt fantastisk. Jeg har sett bilder av henne, og hun er kjempe søt, fortalte 26-åringen i november.

LES OGSÅ: Rumer Willis vurderte plastisk operasjon etter mobbing