- Det var bulimi som drepte henne

Amy Winehouses bror hevder legene tar feil.

DØD: Amy Winehouse døde etter en alkoholforgiftning i 2011. Foto: All Over Press
DØD: Amy Winehouse døde etter en alkoholforgiftning i 2011. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Amy Winehouse døde etter en alkoholforgiftning i 2011. To separate utredninger kom frem til den samme konklusjonen.

Nå hevder derimot sangerens bror, Alex Winehouse, at det i bunn og grunn var Amys spiseforstyrrelser som tok livet av henne.

I et nytt intervju med den britiske søndagsavisen The Observer forteller broren at popstjernen led av bulimi fra 17-årsalderen.

- Hun hadde en veldig vanskelig form for bulimi. Det var ingen overraskelse for noen, man kunne finne ut av det bare ved å se på henne. Hun hadde nok dødd uansett, slik som hun levde, men det som drepte henne var bulimien. Det var forferdelig. Jeg tror at det gjorde henne svak og mer mottakelig.

- Hadde hun ikke hatt en spiseforstyrrelse så ville hun ha vært fysisk sterkere.

Alex Winehouse forteller at søsteren utviklet sykdommen i tenårene, samtidig som hun havnet i feil omgangskretser.

- Alle gjorde det. De øste på massevis av fete sauser på maten, kasta det i seg og kastet det senere opp igjen. De andre klarte å slutte med det, men Amy sluttet aldri helt. Vi visste alle at hun fortsatte, forteller Alex.

LES OGSÅ:   Forsøkte å ta sitt eget liv som tiåring


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer