FØLTES FEIL: - Det føltes ut som en klassetur hele greia, og jeg syntes da det var mest fornuftig å bare trekke seg, sier TV-frier Jonas Reisænen. Foto: Privat
FØLTES FEIL: - Det føltes ut som en klassetur hele greia, og jeg syntes da det var mest fornuftig å bare trekke seg, sier TV-frier Jonas Reisænen. Foto: PrivatVis mer

- Det var brutalt hele greia

Frieren ble nektet et skikkelig adjø med TV-bonden.

SEHER.NO: Tirsdagens "Jakten på kjærligheten" var dramatisk - ikke bare for Ragnhild Strømmen Strands (23) friere, men også for trekløveret som kjemper om Nordheimsund-jenta Silje Stenslands (28) hjerte.

Morten Eriksen fant på langt nær tonen med en av de andre Ragnhild-frierne, Håvard Hansen - og valgte med det å trekke seg fra programmet. Det samme gjorde en av Silje Stenslands utvalgte, Jonas Reisænen (26) - som derimot trakk seg av helt andre årsaker...

- Grunnen til at jeg ikke ville være med lenger var at jeg rett og slett aldri fikk den kjærlighetsfølelsen jeg burde hatt. Det føltes ut som en klassetur, og jeg syntes da det var mest fornuftig å bare trekke seg, sier Finnmarkingen til Seher.no. 

Dermed er det bare to personer som fortsatt kjemper om den blide Bergenseren: Ole Jørgen Jensen og Andreas Gran. Akkurat det synes Jonas er helt greit.

- Under aktivitetsdagen syntes jeg Silje var skikkelig sjarmerende. Samtidig tenkte jeg at jeg måtte føle enda litt mer når vi skulle besøke henne på gården. Men dessverre uteble den kjemien, selv om jeg tross alt gjorde et redelig forsøk.

Ifølge Reisænen sa TV-bonden lite da hun fikk beskjed om at han hadde bestemt seg for å reise hjem på frivillig basis. Noe av skylda legger han på et hektisk produksjonskjør.

- Hun sa at jeg var hysterisk morsom og en trivelig kar. Men når man trekker seg i en sånn setting, blir man fraktet bort med én gang - man rekker nesten ikke å si "hadet" engang. Det var brutalt hele greia, forteller frieren, som ellers hadde en fin tid under innspillingen av TV 2s populære bonderomantikk.

- Det var selvfølgelig en prøvelse i forhold til at jeg måtte snakke til hele Norge om kjærlighetslivet mitt. Men jeg synes jeg taklet det på en bra måte, og hele "Jakten" var en lærerik opplevelse for meg.

- Hvem er din favoritt - Ole Jørgen eller Andreas?

- Begge to er greie gutter, så jeg kan vel ikke si at jeg har noen favoritt, egentlig. Det er umulig å si, og det interesserer meg vel heller ikke, sier TV-frieren Jonas Reisænen til Seher.no.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: - Jeg skjønner ham veldig godt