- Det var broren min som oppdro meg

Linni Meister har hatt et nært forhold til storebroren Kjell Erik siden hun ble født. Nå spiller de sammen i hennes nye musikkvideo.

SPILTE INN VIDEO MED BROREN: Linni Meister har hatt et nært forhold til sin bror Kjell Erik siden hun ble født. Nå har hun spilt inn sin nye musikkvideo sammen med ham. Foto: Privat/GoToGuy/Universal Music AS
SPILTE INN VIDEO MED BROREN: Linni Meister har hatt et nært forhold til sin bror Kjell Erik siden hun ble født. Nå har hun spilt inn sin nye musikkvideo sammen med ham. Foto: Privat/GoToGuy/Universal Music AS Vis mer

SEOGHØR.NO: Linni Meister (30) er for tiden aktuell med sin nye låt «Do You Remember».

Låten er svært personlig for Linni, siden den handler om å lengte tilbake til barndommen. I musikkvideoen til låten har hun også lagt inn videoklipp, som viser henne selv som liten jente.

Og de gamle videoklippene er ikke den eneste personlige vrien Linni har lagt inn i sitt nye prosjekt.

Med i musikkvideoen er også artistens storebror Kjell Erik (33).

Sterkt forhold til broren

De to har hatt et nært forhold helt siden Linni ble født.

- Noen er mamma og pappadalter, jeg ble hekta på storebroren min fra dag en. Det var han som oppdro meg og passet på meg. 

- Greia med videoen er at noen ganger skulle jeg bare ønske at vi var barn igjen og bodde under samme tak. Hvis jeg var redd eller lei meg kunne jeg bare krype inn til han, og så fort han la armene rundt meg føltes alt trygt, sier den kjente bloggeren til Seoghør.no.

Linni Meisters mor gikk bort da artisten var kun 17 år gammel. I 2014 døde hennes far Ernst.

«Hvil i fred Pappa, forhåpentligvis er du sammen med Mamma, og jeg er igjen sammen med Dennis her og håper dere passer på oss <3», skrev Linni etter dødsfallet på sin blogg.

Forholdet til broren er derfor svært viktig for artisten.

- Det spiller egentlig ingen rolle for meg om den nye sangen selger til gull eller ikke. Låta og videoen betyr mye for meg og endelig har jeg gitt ut noe jeg kan stå 100 % for, sier Linni til Seoghør.no.

STERK STØTTE: Hvis jeg var redd eller lei meg kunne jeg bare krype inn til han, sier Linni om å vokse opp med Kjell Erik som bror. Foto: Privat
STERK STØTTE: Hvis jeg var redd eller lei meg kunne jeg bare krype inn til han, sier Linni om å vokse opp med Kjell Erik som bror. Foto: Privat Vis mer

Ble singel i april

Artisten er for tiden singel, etter at det tidligere i år ble slutt mellom henne og forloveden Olav Tvenge (31).

- Vi skilles som venner. Men det er trist at det er blitt som det er blitt, sa Linni Meister etter bruddet til Se og Hør.

Bruddet kom litt over ett år etter at paret forlovet seg. da Olav gikk ned på kne foran Linni.

– Det som er spesielt trist, er at jeg skuffer venner og familie som har gledet seg til bryllup. Det er synd, men kjærligheten kan man dessverre ikke styre, sa  Linni tidligere i år til Se og Hør.

LES OGSÅ: Nå snakker Linni om bruddet