BYLØVER: Paris og Doug liker å ta seg en tur på byen, men det er ikke alltid ting går like bra. Foto: All Over Press
BYLØVER: Paris og Doug liker å ta seg en tur på byen, men det er ikke alltid ting går like bra. Foto: All Over PressVis mer

- Det var blod overalt

Paris Hilton i sjokk etter at kjæresten ble banket opp på byen.

SEHER.NO: Det er ikke bare enkelt å være i forhold med hotellarvingen Paris Hilton (28). Akkurat det fikk baseball-proffen Doug Reinhardt erfare, da han prøvde å tale Paris' sak under en tur på byen.

Opptrinnet skjedde på den populære nattklubben "Fontainebleau" i Miami. Paris og Doug var ute og koste seg med noen drinker, da Paris gikk for å konfrontere kveldens DJ med hans valg av musikk.

28-åringen var tydeligvis misfornøyd, og ønsket å ta en alvorsprat for å høre noen av sine favorittlåter, noe DJen mislikte sterkt.

Reinhardt steppet inn - som den galante person han er - for å tale kjærestens sak, da han plutselig var omringet av muskuløse mannfolk.

- Helvete brøt løs. Det var som i en voldsfilm. Det var simpelthen så uhyggelig, jeg har aldri sett noe lignende. Doug måtte kjempe mot seks personer. Han var naturligvis sterkere enn alle sammen, men en av idiotene slo han i ansiktet, og sprakk leppa hans. Det var blod overalt, skriver Paris på bloggen sin.

Paris fikk sjokk av hele episoden, og forteller at hun ikke trodde på hva som egentlig hendte.

- Jeg gråt. Jeg ble så sint og redd. Det var helt åndssvakt og grunnløst. Jeg fatter ikke at folk kan oppføre seg på den måten. De var som dyr.

Dermed tenker nok Paris seg om to ganger, før hun går bort til en DJ neste gang.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Klinte til på badestranda