- Det var blod overalt

Viggo Mortensen kuttet seg selv med kniv på scenen.

SUPERSTJERNE: Gjennom rollen som Aragorn i Ringenes Herre-trilogien ble Viggo Mortensen et velkjent navn verden rundt. Foto: Stella Pictures
SUPERSTJERNE: Gjennom rollen som Aragorn i Ringenes Herre-trilogien ble Viggo Mortensen et velkjent navn verden rundt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det ble svært dramatisk da «Ringenes Herre»-skuespilleren Viggo Mortensen (53) stod på scenen i Madrid før jul.

Skuespilleren, som spilte rollen som Aragorn i den velkjente filmtrilogien, kuttet seg kraftig under et teaterstykke i den spanske hovedstaden.

- Det er et øyeblikk i stykket der jeg i sinne skal kjøre en kniv ned i et bord. Jeg merket ikke at jeg hadde kuttet meg selv. Hånden min blødde og jeg så det ikke, og akkurat midt under krangelen veivet jeg med hånden min, så det sprutet blod overalt, sier han ifølge ContactMusic.com.


Nå forklarer Mortensen at han håper å ikke oppleve det samme igjen.

- Jeg fikk tørket av det verste på klærne mine, men jeg hadde på meg en hvit legeuniform, så jeg så mer ut som en slakter enn en doktor.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjorde det slutt i hemmelighet etter ni år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer