KRANGLET I TRE TIMER: - Det var blod og tårer, sier Peter Peters (t.v.) og diskusjonene med jurykollegene Mira Craig og Jan Fredrik Karlsen om hvem som skulle gå videre i TV 2-programmet "X Factor", som har premiere til høsten. Charlotte Thorstvedt (t. Foto: TV2
KRANGLET I TRE TIMER: - Det var blod og tårer, sier Peter Peters (t.v.) og diskusjonene med jurykollegene Mira Craig og Jan Fredrik Karlsen om hvem som skulle gå videre i TV 2-programmet "X Factor", som har premiere til høsten. Charlotte Thorstvedt (t. Foto: TV2Vis mer

- Det var blod og tårer

"X Factor"- dommerne kranglet i tre timer.

Se videointervju med Peter Peters nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Innspillngen av TV 2s nye talentkonkurranse "X Factor" er godt i gang, men ikke uten verbale basketak mellom dommerne Mira Craig, Jan Fredrik Karlsen og Peter Peters.

I den siste runden av innspillingen som nettopp er avsluttet, skulle hundre deltakere reduseres til 24, og dommertrioen var ifølge Peters ikke enige om hvem som burde gå videre.

- Jeg tror jeg, Mira og Karlsen krangla i tre timer om å sile ned de siste. Det var blod og tårer, sier Peter Peters til Seher.no.

Manageren presiserer at det dreide seg om en profesjonell krangling og ikke noen fysisk slåsskamp.

Han hevder grunnen til at det tok så lang tid for dommerne å bli enige, var at det var et heldig høyt nivå på de hundre kandidatene, som varierte fra smal indiepop til hip-hop og beinharde rockere.

- Når vi så dem gang nummer to hadde det skjedd ett eller annet med bandene. De hadde kanskje fått mer selvtillit og mer tid til å forberede seg. Det blir å spennende å følge med framover, sier Peters til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: X Factor-Charlotte: - Jeg var klinisk deprimert

[obj:media:7890]