Benedicte Adrian:

- Det var beinhardt å bli alenemor

«Stjernekamp»-aktuelle Benedicte Adrian har lagt noen tøffe år bak seg. 

TUNG TID: I 2011 flyttet artist Benedicte Adrian og hennes to barn til Norge etter å ha bodd i Frankrike i 13 år. Det var alt annet enn enkelt. Foto: Tore Skaar
TUNG TID: I 2011 flyttet artist Benedicte Adrian og hennes to barn til Norge etter å ha bodd i Frankrike i 13 år. Det var alt annet enn enkelt. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Denne uken ble det kjent at artist Benedicte Adrian (53) er en av deltakerne i årets sesong av NRK-programmet «Stjernekamp».

Overfor Dagbladet forklarer hun at det var kjæresten Jann Finsveen som oppmuntret henne til å være med. De har vært et par siden 2013, to år etter at sangeren skilte seg fra ektemannen gjennom 13 år, franskmannen Gauthier Mouton.

Det er seks år siden Benedicte og de to barna, Victor og Alexia, flyttet tilbake til Norge etter å ha vært bosatt i Frankrike i en årrekke.

- Det var beinhardt å bli alenemor. Jeg tror alle som har skilt seg kjenner på skyldfølelse og tanker om man gjorde det riktige. Der der med lykkelig skilsmisse kan si man si til man blir blå. Det er ikke det toppeste i livet man opplever. Samtidig er det en av tingene jeg føler jeg har vokst mest på, som artist og menneske. Skjebnens ironi er at jeg fikk et nytt liv som artist da jeg kom hjem til Norge, sier hun til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELLE ARTISTER: Her er årets «Stjernekamp»-deltagere: Foran fra venstre: Gaute Ormåsen, Didrik Solli-Tangen og Aleksander Walman, mens bak (fra venstre) står Benedicte Adrian, Adam Douglas, Ida Maria, Erlend Bratland, Makeda og Lisa Børud. Foto: Foto: Gitte Johannessen / NTB
TV-AKTUELLE ARTISTER: Her er årets «Stjernekamp»-deltagere: Foran fra venstre: Gaute Ormåsen, Didrik Solli-Tangen og Aleksander Walman, mens bak (fra venstre) står Benedicte Adrian, Adam Douglas, Ida Maria, Erlend Bratland, Makeda og Lisa Børud. Foto: Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer

- Jeg har det bra

I fjor kjøpte artisten en praktfull trevilla på Høybråten i Oslo sammen med kjæresten. Det tok tid før de fant drømmehjemmet, ettersom både Adrian og event-produsenten har to barn hver og dermed trenger godt med plass.

Nå er omsider alt på plass, og livet smiler for den snart TV-aktuelle 53-åringen.

- Det er godt å ha noen som heier på deg på hjemmebane. Da er ikke alt på spill. Jeg har jo et liv utenom «Stjernekamp» også. Jeg har det bra nå, og føler at verden er god. Jeg føler at ting er mulig igjen, sier hun til avisen.

I vinter uttalte den tidligere «Dollie de Luxe»-stjernen overfor Se og Hør at det ikke var noe problem at hun og kjæresten bodde flere år fra hverandre.

I det nye huset er paret faktisk bosatt i hver sin etasje, og har dermed nok av plass å boltre seg på.

- Huset var bygd som en tomannsbolig, men ble etter hvert slått sammen til en stor villa. Vi har nå hvert vårt hovedbad, kjøkken og stue. Han kjører sin stil, og jeg kjører min. Vi kan besøke hverandre når vi vil og være kjærester, men kan likevel beholde livsstil og logistikk i forhold til våre egne barn, sier Benedicte.

Saken fortsetter nedenfor.

LIVET SMILER: I 2013 forelsket Benedicte Adrian seg i event-produsenten Jann Finsveen. I vinter ble det endelig samboere. Foto: Andreas Fadum
LIVET SMILER: I 2013 forelsket Benedicte Adrian seg i event-produsenten Jann Finsveen. I vinter ble det endelig samboere. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Gått på noen småsmeller

Benedicte Adrian viste for første gang fram kjæresten på sommerpremieren av showet «The Beatles 1963» i Tønsberg i 2014, og hun sparte ikke på lovordene ovenfor Se og Hør.

- Jeg har det veldig bra for tiden, og det er mye på grunn av Jann. Han er en så bra mann. Jeg visste det jo på en måte med en gang jeg traff ham, men nå ser jeg hver dag hvilken fantastisk mann han er, avslørte hun den gang.

I vinter forklarte hun overfor bladet at forholdet med Jann har utviklet seg enormt etter at de først ble et par.

- Vi har gått ganske mange mil sammen. Gått på noen småsmeller, der i alle fall har jeg vært veldig redd for at hvis vi nå snakker om det som er plagsomt, kan det hende at forholdet ryker. Det gjorde meg engstelig til å begynne med. Jeg tenkte nok i tidligere forhold at det aller viktigste er fred. Nå har jeg funnet ut at det ikke er slik. De menneskene jeg har møtt i livet mitt som har vært de mest konfliktsky, er de som har hatt mest problemer, sa hun.

LES OGSÅ: Her er årets «Stjernekamp»-artister

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer