- Det var bedre å kysse ham enn henne

Hollywood-kjekkas Alexander Skarsgård kom med overraskende innrømmelse.

DANKET UT MARGOT: Skuespiller Alexander Skarsgård har kysset både Margot Robbie og Ryan Kwanten (t.h) på jobb, men «The Legend of Tarzan»-stjernen skryter mest av Kwantens evner som kysser. Foto: NTB Scanpix
DANKET UT MARGOT: Skuespiller Alexander Skarsgård har kysset både Margot Robbie og Ryan Kwanten (t.h) på jobb, men «The Legend of Tarzan»-stjernen skryter mest av Kwantens evner som kysser. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Alexander Skarsgård (39) har spilt i hete scener med australske filmstjerner som Nicole Kidman (48) og Margot Robbie (25), men «True Blood»-kjekkasen foretrekker visstnok en landsmann av de to skjønnhetene.

Ifølge PerezHilton kom Skarsgård med innrømmelsen da han gjestet TV-programmet «The Project» tirsdag.

Den svenske Hollywood-stjernen fikk nemlig et spørsmål om hvem av hans australske motspillere som har vært best til å kysse.

Da valgte Skarsgård, noe overraskende, å berømme kyssingen til sin tidligere «True Blood»-kollega Ryan Kwanten (39):

- Av de tre må jeg nesten si at Ryan Kwanten faktisk er en overraskende god kysser. Han er veldig øm. Det er ikke noe man vil forvente, siden han liksom er en tøff type, men han har et veldig mykt, mildt og sart håndlag, forteller Skarsgård ifølge PerezHilton. 

Saken fortsetter under bildet.

- Fantastisk sexscene

I den populære TV-serien «True Blood» spilte Alexander Skarsgård rollen som vampyren Eric Northman, mens Ryan Kwanten spilte Jason Stackhouse - broren til hovedpersonen Sookie Stackhouse (Anna Paquin).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer