- Det var bare så vidt det gikk bra

Christina Aguilera stilte med kjempekløft i beste sendetid.

FIKK KRITIKK: Dette er ikke første gangen Aguilera har fått kritikk for sin egen kløft. Da hun sang i begravelsen til Etta James, stilte hun opp i en kjole som ikke var passende for anledningen. Foto: All Over Press
FIKK KRITIKK: Dette er ikke første gangen Aguilera har fått kritikk for sin egen kløft. Da hun sang i begravelsen til Etta James, stilte hun opp i en kjole som ikke var passende for anledningen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Christina Aguilera (31) stjal mesteparten av oppmerksomheten under mandagens episode av «The Voice» i USA.

Superstjernen stilte i en sort topp med en svært avslørende kløft midt i beste sendetid. Det skaper selvsagt reaksjoner.

«Hun satt i den røde stolen med fordelene sine til full utstilling, i en sort topp som nesten forårsaket at brystvorten kom til syne. Det var bare så vidt det gikk bra», skriver nettstedet Us Magazine.


I tillegg hadde Aguilera på seg en spesiell hatt, klar lebestift og falske vipper.

Men nettstedet mener stjernens klær er litt i det drøyeste laget.

«Er dette egentlig greit midt i beste sendetid?» skriver Us Magazine.

Aguilera fikk også kritikk for kløften sin, da hun opptrådte i begravelsen til Etta James. Antrekket hun stilte opp i overlot lite til fantasien, og mange mente det hadde lite i en begravelse å gjøre.

Samtidig rant det selvbruningskrem nedover benet hennes, noe det ble skrevet mye om i etterkant.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sjekk den selvbruningstabben!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer