Belinda Jakobsen:

- Det var barbarisk

Influenseren deler nye detaljer om alkoholproblemene.

ÆRLIG: Planteinfluenser Belinda Jakobsen har vært ærlig om at hun har hatt et anstrengt forhold til alkohol. Foto: Privat
ÆRLIG: Planteinfluenser Belinda Jakobsen har vært ærlig om at hun har hatt et anstrengt forhold til alkohol. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Like før jul åpnet influenser Belinda Jakobsen (36) seg i et stort intervju med VG. Der kunne hun fortelle om et forhold til alkohol som etter hvert hadde utviklet seg til å bli et problem.

Jakobsen, som for de fleste er kjent for å dele kunnskap, tips og triks om planter, innrømmet at hun hadde mistet kontrollen.

- Jeg klarte ikke alltid å begrense meg. Jeg kunne være full midt på dagen, og gå og legge meg. (...) Jeg kunne våkne i sengen med alle klær på og full sminke. Jeg lovte hele tiden at det skulle bli annerledes uken etterpå. Men jeg løy jo til meg selv, var blant det hun sa da.

Etter saken ble publisert har 36-åringen mottatt en rekke tilbakemeldinger fra folk som har slitt med det samme. I et nytt intervju med «God morgen Norge» deler Jakobsen nye detaljer om hvordan det hele startet.

- Mye tankekjør og uro

For noen år siden opplevde influenseren noe som skapte et tomrom inni henne. Det var dette tomrommet hun med tiden forsøkte å fylle med alkohol.

- I 2017 gikk jeg og bar på en kjempesorg. Jeg hadde akkurat mistet min far i kreft og det var barbarisk å være vitne til det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.