- Det var både uvant og ubehagelig

Men nå takker Guri Solberg treningen for at hun ser seg selv i speilet på en annen måte.

YOGA-FRELST: De siste årene har TV-profil Guro Solberg sverget til Bikram-yoga for å holde seg i form. Foto: Scanpix
YOGA-FRELST: De siste årene har TV-profil Guro Solberg sverget til Bikram-yoga for å holde seg i form. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Guri Solberg (39) er kjent for hele Norge som programleder i blant annet «Skal vi danse» og «Sommertid» på TV 2.

Den flotte 39-åringen reiser mye på grunn av jobben, noe som – i alle fall sammen med to barn – kan være stressende.I slike situasjoner priser Solberg seg lykkelig over at hun har oppdaget yoga.– Når barna hyler, ikke vil gå og det står «gate closing», er det bra å ha sterke armer og evnen til å puste rolig, sier blondinen til KK Sporty.Saken fortsetter under bildet.– Yogaen har hjulpet meg til å være mer tålmodig med meg selv og andre, legger hun til.Solberg delte også med bladet at hun ser seg selv på en annen måte etter at hun startet med Bikram-økter (en yogaform som foregår i et rom oppvarmet til 40 grader, jour. anm.).Her er det nemlig speil i rommet.– Jeg sover bedre og jeg har lært mye om sammenhengen mellom hodet og kroppen min. En annen ting er måten jeg ser på meg selv i speilet. Under en Bikram yoga-økt er det speil i yogarommet, noe som er ganske uvanlig i yogasammenheng. I utgangspunktet virker det sikkert ganske narsissistisk å stå der i liten shorts pg topp og se seg selv i speilet i nitti minutter. I begynnelsen synes jeg det var både uvant og ubehagelig, men etterhvert bruker du speilet til å se at skuldrene er i linje, at kneet ditt er låst og at du møter ditt eget blikk for å holde balansen. Det er noe helt annet enn det kritiske blikket jeg har hatt ellers, forklarer hun.Les mer om Solbergs treningsvaner i KK Sporty, som er i salg fra mandag 24. august. Seoghør.no og KK eies av Aller Media.LES OGSÅ: Nå flytter hun familien til New York

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer