Feiden mellom Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker:

- Det var aldri noen «catfight»

Sarah Jessica Parker forsvarer seg selv etter kollegaens negative uttalelser.

KOLLEGAER: Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall spilte sammen i suksess-serien «Sex og Singelliv». Foto: REUTERS / Michael Caronna
KOLLEGAER: Sarah Jessica Parker og Kim Cattrall spilte sammen i suksess-serien «Sex og Singelliv». Foto: REUTERS / Michael Caronna Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I oktober i fjor sjokkerte «Sex og Singelliv»-skuespilleren Kim Cattrall (61) en hel verden da hun gikk ut og sa at hun aldri hadde vært venn med sine medskuespillere i serien.

Det er spesielt mellom 61-åringen og Sarah Jessica Parker (53) det skal ha vært dårlig stemning.

Saken fortsetter nedenfor.

ISFRONT: Selv om Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker spilte bestevenninner på tv, er de langt fra det samme på privaten, ifølge Kim Cattrall. Foto: AP / Dave Allocca
ISFRONT: Selv om Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker spilte bestevenninner på tv, er de langt fra det samme på privaten, ifølge Kim Cattrall. Foto: AP / Dave Allocca Vis mer

Feiden mellom de to stjernene startet da Parker i oktober la skylden på Kim Cattrall for at det ikke ble noe av en tredje film av tv-suksessen.

Ifølge Parker skal Cattrall helt fra starten av ha vært interessert i en ny «Sex og Singelliv»-film, men på grunn av 61-åringens høye krav og diva-oppførsel ble planene avlyst.

I ettertid avviste 61-åringen påstandene, og kom med sylskarpe replikker tilbake mot sin skuespillerkollega.

Saken fortsetter under bildet.

DIVANYKKER: Sarah Jessica Parker la skylden på Kim Cattrall for at det ikke blir noen tredje film i serien. Her er de avbildet under innspillingen av den første filmen. Foto: REUTERS / Lucas Jackson
DIVANYKKER: Sarah Jessica Parker la skylden på Kim Cattrall for at det ikke blir noen tredje film i serien. Her er de avbildet under innspillingen av den første filmen. Foto: REUTERS / Lucas Jackson Vis mer

- Sarah kunne vært snillere. Jeg vet ikke hva problemet hennes er, sa Cattrall i tv-showet «Life Stories», og la til at svaret alltid har vært nei angående en ny film.

Nå forklarer omsider Parker sin side av saken i et intervju med Vulture, melder Hello! Magazine.

- Det var aldri noen «catfight». Jeg har aldri sagt noe stygt eller ikke støttet kollegaene mine, så det vil jeg ikke ha på min kappe, sier hun, og fortsetter:

- Jeg har alltid satt pris på arbeidet til Kim. Hvis hun ikke ønsker å gjøre en tredje film så er det ikke stort jeg kan gjøre. Det må vi bare respektere.

- Du er ikke min venn

I februar kom Cattrall ut med en etterlysning av sin egen bror, som kort tid senere tragisk nok ble funnet død.

Da «Sex og Singelliv»-kollegaen i etterkant sendte sine kondolanser til familien, gikk 61-åringen hardt ut mot henne i et innlegg på Instagram.

«Jeg trenger ikke din kjærlighet og støtte i denne tragiske tiden, Sarah Jessica Parker», står det på bildet.

Under bildet la hun også ved lang tekst hvor hun skrev konkret at hun verken ønsker kondolanser eller støtte fra Parker.

«Moren min spurte meg i dag om «når vil Sarah Jessica Parker, den hykleren, la deg få være i fred?». At du om igjen og om igjen tar kontakt er en smertefull påminnelse om hvor grusom du virkelig var da og nå». Videre skrev hun:

«La meg gjøre dette veldig klart, hvis jeg ikke allerede har gjort det. Du er ikke min familie. Du er ikke min venn. Så jeg skriver for å fortelle deg en siste gang at du må slutte å utnytte vår tragedie for å få tilbake ditt «snill pike»-stempel».

Overfor Entertainment Tonight forklarte Parker senere sin kondolanse.

- Hvis du har noen i livet ditt, enten du har kontakt med dem eller ikke, som har det vondt av en eller annen grunn, vil du instinktivt ønske å uttrykke kondolanser eller sorg, eller bare la dem vite at du tenker på dem.

Saken fortsetter under bildet.

ET SPILL FOR GALLERIET: Ifølge Kim Cattrall var hun aldri venn med sine medskuespillere i serien. Foto: REUTERS / Dylan Martinez
ET SPILL FOR GALLERIET: Ifølge Kim Cattrall var hun aldri venn med sine medskuespillere i serien. Foto: REUTERS / Dylan Martinez Vis mer

Krangel siden 2004

I desember 2004 var «Sex og Singelliv»-serien ferdig innspilt, og Cattrall gikk til angrep mot produksjonen under et besøk hos talkshowverten Jonathan Ross.

- Etter seks år var det på tide å snakke om det økonomiske problemet med «Sex og singelliv», fortalte Cattrall, og la til at hun hadde bedt om lønn på svimlende 6,7 millioner kroner for hver episode som ble spilt inn.

Det fikk hun ifølge E! News ikke. Cattrall ble i stedet servert en lønning på omtrent 2,3 millioner kroner - som heller ikke er dårlig betalt for noen dagers arbeid. Det var derimot kontrasten til de andre skuespillerne, deriblant Sarah Jessica Parker, som var problemet.

- I og med at Parker også produserte serien, fikk hun mer betalt. Med økende stjernestatus for Parkers del, måtte produksjonen også avfinne seg med at hun skulle ha mer betalt, sa HBO-sjef Chris Albrecht den gangen i et intervju med Marie Claire.

Sa nei fra starten

Da Kim Cattrall ble intervjuet av Fredrik Skavlan i september avslørte hun at hun opprinnelig også takket nei til å spille rollen i tv-serien «Sex og singelliv», som ble en megasuksess verden over fra 1998-2004.

TAKKET NEI: Under et beslk på talkshowet «Skavlan» forteller skuespiller Kim Cattrall at hun i utgangspunktet nei til rollen som Samantha Jones i «Sex og singelliv». Video: NRK Vis mer Vis mer

- Du må gå 20 år tilbake i tid, og du må tenke på hva det betydde å være 40 år for 20 år siden, forklarte Cattrall, som var 41 år da hun fikk tilbud om rollen.

Hun fortalte at på grunn av aldersdiskriminering, ikke bare fra andre men også fra seg selv, tenkte hun at hun ikke kom til å klare å spille Samantha.

LES OGSÅ: Dette har de aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer