Kristin Cavallari og Jeff Dye:

- Det var aldri noe seriøst

Romansen skal ha tatt slutt etter bare fem måneder.

- BRUDD: En kilde sier til E! News at Kristin Cavallari skal ha avsluttet romansen med komikeren Jeff Dye. Foto: Tibrina Hobson / AFP / NTB
- BRUDD: En kilde sier til E! News at Kristin Cavallari skal ha avsluttet romansen med komikeren Jeff Dye. Foto: Tibrina Hobson / AFP / NTB Vis mer
Publisert

I fjor annonserte «The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (34) og Jay Cutler (37) at de skulle skilles etter å ha vært et par i ti år. Sammen har de barna Camden (8), Jaxon (6) og Saylor (5).

Etter skilsmissen har Cavallari blitt koblet til komikeren Jeff Dye (38), som hun har tilbrakt mye tid med i det siste. De ble linket til hverandre for første gang i oktober i fjor, da kjendisnettstedet TMZ publiserte en video av duoen i Chicago - hvor de utvekslet hete kyss med hverandre.

En måned senere fortalte en kilde at Cavallari og Dye var veldig interessert i hverandre og at de utforsket relasjonen sin.

Under en livesending på Instagram i januar uttalte de også at begge er veldig glad i hverandre. En kilde avslørte derimot nylig at Cavallari ønsker å ta det angivelige forholdet i et rolig tempo.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Duoen bekreftet aldri selv romanseryktene direkte, og nå skal de angivelig ha avsluttet det de hadde. Det forteller en kilde til E! News.

- Hun hadde det bare gøy. Det var ikke noe seriøst fra starten av, sier en kilde nær «Very Cavallari»-stjernen til nettstedet.

Hint?

Etter fem måneder med dating er romansen nå trolig slutt for Cavallari og Dye. Muligens lå det angivelige bruddet i kortene, for tirsdag delte Cavallari et bilde på Instagram av seg selv med denne underteksten:

«Frihet. Det føles så godt».

En kilde uttalte til US Magazine i februar at Cavallari angivelig ikke skal ha hatt hastverk med å finne en ny kjæreste etter skilsmissen i fjor.

- Forholdet deres er veldig enkelt, og Kristin tenker ikke langsiktig akkurat nå, og hun prøver å ikke bli for seriøs med én gang. Hun har tre barn og vet at det må gå sakte for seg, fortalte kilden.

Cavallari og Dye kommenterte flittig hverandres innlegg på Instagram i fjor høst, noe mange medier fanget opp og tolket som at en romanse muligens var på gang mellom dem.

SKILT: Kristin Cavallari og Jay Cutler skilte lag i fjor. Foto: Jason Kempin / AFP / NTB
SKILT: Kristin Cavallari og Jay Cutler skilte lag i fjor. Foto: Jason Kempin / AFP / NTB Vis mer

Ryktene ble ikke akkurat færre etter at de ble observert på en intim date i Nashville i november. Men nå tyder ting altså på at duoen har lagt romantikken bak seg.

Det har nå snart gått ett år siden Kristin Cavallari og Jay Cutler annonserte at de skulle skille lag etter syv års ekteskap - og ti år sammen. Det kunngjorde førstnevnte på Instagram, der hun også understreket at de var svært stolte av de tre barna Camden, Jaxon og Saylor.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg, men nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

- Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tiden for familien, skrev 33-åringen.

LES OGSÅ: Anklages for voldtekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer