«Hver gang vi møtes»

- Det var aldri et alternativ å gi opp

«Hver gang vi møtes»-gjengen har alle lykkes som artister. Men hva hadde de gjort om det ikke gikk?

NY SESONG: Lørdag kveld er det premiere på nok en sesong av «Hver gang vi møtes». Trine Rein, Sol Heilo, Lars Bremnes, Maria Haukaas Mittet, Petter Kristiansen, Elisabeth Andreassen og Tom Mathisen er årets artister. Foto: Morten Eik / Se og Hør
NY SESONG: Lørdag kveld er det premiere på nok en sesong av «Hver gang vi møtes». Trine Rein, Sol Heilo, Lars Bremnes, Maria Haukaas Mittet, Petter Kristiansen, Elisabeth Andreassen og Tom Mathisen er årets artister. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden 2012 har folkekjære artister skapt gåsehudstemning og minneverdige øyeblikk i «Hver gang vi møtes» på TV 2. De samles i idylliske omgivelser for å hylle og tolke hverandres låter, og lørdag kveld er det ingen ringere enn hele landets Elisabeth «Bettan» Andreassen (60) som sitter på enden av bordet.

Se og Hør møtte årets deltakere, Elisabeth Andreassen, Trine Rein (48), Maria Haukaas Mittet (40), Sol Heilo (37), Tom Mathisen (66), Lars Bremnes (54) og Petter «Katastrofe» Kristiansen (29), tidligere denne uken, og samtlige kunne fortelle at det har vært en helt spesiell reise å få ta del i.

Alle syv har gjennom imponerende, men forskjellige karrierer satt sine spor i den norske musikkbransjen.

Men hva ville de gjort om karrieren gikk i vasken, hadde de en plan b?

Måtte holde motet oppe

Maria Haukaas Mittet kan se tilbake på en lang karriere som artist. Hun fikk sitt første gjennombrudd som barnestjerne i «Annie» på Bryggeteatret i Oslo som 11-åring, har gitt ut en rekke plater og stakk blant annet av med seieren i «Stjernekamp» på NRK i 2015.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer