- Det var aldeles pyton

Én ting plaget kjendiskokk Lars Barmen spesielt i "71 Grader Nord"...

FORFERDELIG TURMAT: Lars Barmen var ikke fornøyd med turmaten i "71 Grader Nord". Tommy Steine slet mer med det fysiske. Foto: Thomas Horni / Seher.no
FORFERDELIG TURMAT: Lars Barmen var ikke fornøyd med turmaten i "71 Grader Nord". Tommy Steine slet mer med det fysiske. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Mandag kveld møtte pressen "71 Grader Nord"-deltagerne i Operahuset i Oslo. Kjendiskokken Lars Barmen var glad for at turen var over, og fortalte at det hadde vært litt av et slit.

- Det var vanskelig å forvente om det skulle bli tungt på forhånd, så forventningene var lik null. Men vi fant jo fort ut at det var veldig tungt til tider. Heldigvis var det mange andre som også hadde det veldig tungt, så det gikk greit å holde følge, sier han til Seher.no.

Men det var spesielt én ting som var vanskelig for kokken å godta. Og det var ikke det fysiske slitet.

- Maten var aldeles pyton. Å spise sånn turmat uke etter uke, det smaker jo ikke godt i det hele tatt. Men i den settingen vi var i, var det jo mest praktisk, og egentlig helt genialt. Men det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å kjøpe meg en kilo fersken, rett og slett for å få en helt annen smak i munnen.

Under den første episoden måtte deltagerne gjennom en surfekonkurranse, der man skulle ta seg over en elv. Der var det Barmen som stakk av med seieren.

- Jeg har gjort så mange ting før, og hadde windsurfet en del fra jeg var rundt 20 år gammel. På den tiden husker jeg vi bygde brettet selv. Men det var nok derfor det gikk bra for min del, sier han til Seher.no.

Det endte med at kokken fikk frikort, og måtte velge hvem som skulle møte Lillian Muller i duell. Til slutt valgte han artisten Liv Marit Wedvik, helt vilkårlig. Valget forklarer han på denne måten:

- Jeg følte meg som en skikkelig drittsekk. Jeg hadde ingen forutsetninger for å velge Liv Marit, men jeg trodde valget mitt ikke hadde så mye å gjøre med fortsettelsen av turen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: De blir avslørt én etter én