Se og Hør møtte Caitlyn Jenner:

- Det vanskeligste var å fortelle mamma om kjønnsskiftet

Caitlyn Jenners mor var den siste som fikk vite om hennes store hemmelighet.

STJERNEMØTE: Se og Hørs journalist, Henriette Høigilt, bor i Los Angeles og intervjuet denne uken Caitlyn Jenner i forbindelse med utgivelsen av hennes nye bok "The Secrets of My Life". Foto: Thomas Engström
STJERNEMØTE: Se og Hørs journalist, Henriette Høigilt, bor i Los Angeles og intervjuet denne uken Caitlyn Jenner i forbindelse med utgivelsen av hennes nye bok "The Secrets of My Life". Foto: Thomas Engström Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Los Angeles (Se og hør): Det er onsdag ettermiddag og min svenske fotograf Thomas Engström og jeg sitter i femtende etasje i Nine Network Studio i Hollywood og nyter utsikten over million byen.

Det er en uvanlig dag. Los Angeles kan skryte av hele 325 soldager i året, men i dag er det overskyet. Men viktigst: Vi skal møte selveste Caitlyn Jenner (67), og det er absolutt ikke hverdagskost.

I april var det to år siden den tidligere OL-vinneren, Bruce Jenner, avslørte at han identifiserte seg som kvinne. Etter å ha båret hemmeligheten i 65 år åpnet han seg opp i et TV-intervju med Diane Sawyer (71), som ble sett av nesten 21 millioner amerikanere, og stod frem som transseksuell.

To måneder senere stilte Jenner opp som kvinne på forsiden av Vanity Fair under sitt nye navn Caitlyn Marie Jenner.

Siden den gang har hun blitt hedret med en rekke priser og blitt en talsperson for transmiljøet verden over, men hun har også måtte tåle kritikk.

25. april slapp 67-åringen selvbiografien «The Secrets of My Life», eller «Mitt hemmelige liv», som den heter på norsk - en bok som skapte overskrifter allerede før den kom for salg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer