- Det vanskeligste valget jeg har gjort

Charlie Hunnam innrømmer at det var hjerteskjærende å takke nei til hovedrollen i «Fifty Shades of Grey».

VANSKELIG VALG: Charlie Hunnam benekter at det var de ville sexscenene i filmen som fikk han til å trekke seg.  Foto: NTB scanpix
VANSKELIG VALG: Charlie Hunnam benekter at det var de ville sexscenene i filmen som fikk han til å trekke seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Charlie Hunnam (35) skulle egentlig spille den mannlige hovedrolleinnehaveren i filmatiseringen av den erotiske romanen «Fifty Shades of Grey».

I 2013 ble det imidlertid kjent at «Sons of Anarchy»-kjekkasen trakk seg fra å spille rollen som Christian Grey.

- Det var det mest følelsesmessig ødeleggende og det vanskeligste valget jeg har gjort profesjonelt. Det var hjerteskjærende, forteller han i et intervju med bladet V Man, ifølge People.

Ville ikke skuffe

De fleste trodde at Hunnam trakk seg fra jobben fordi han fikk kalde føtter rundt de erotiske scenene i filmen, men det benekter han.

Da han ble tilbudt rollen i «Fifty Shades of Grey», hadde han nemlig allerede bundet seg til en rolle i filmen «Crimson Peak», regissert av hans gode venn Guillermo del Toro.

Etter en runde i tenkeboksen, fant han ut at han måtte velge mellom de to filmene.

- Jeg hadde gitt Guillermo mitt ord. Folk skjønte ikke avgjørelsen min, ettersom det ikke en gang var en hovedrolle. Men jeg ville ikke skuffe vennen min, sier han til bladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer