- Det ultimate tipset er: «Ikke vær for tynn!»

Supermodell Heidi Klum advarer kvinner som eldes.

STØRRE ER BEDRE: Når man eldes, er det viktig å ha en sunn kroppsvekt, mener Heidi Klum.  Foto: All Over Press
STØRRE ER BEDRE: Når man eldes, er det viktig å ha en sunn kroppsvekt, mener Heidi Klum. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Supermodellen og «Project Runway»- programlederen Heidi Klum (37) mener at skjønnhet ikke har noen størrelse. Faktisk, så mener hun at større er bedre.

- Det ultimate skjønnhetstipset for kvinner som eldes, er «Ikke vær for tynn!». Det er alltid bedre å ha litt kjøtt på bena. Når kroppen din bare består av ben og muskler, så blir du innskrumpet i ansiktet, noe som gjør at du ser mye eldre ut enn det du egentlig er, sier Klum til Self.

Den tyske modellen - som nylig endte sin «Victora`s Secret»-karriere - mener også at det er greit å eldes, og å få ryker.

- Jeg stresser ikke med alderen. Så jeg løper ikke akkurat for å ta Botox, men kanskje det vil forandre seg med årene. Jeg er komfortabel med meg selv, og med det å bli eldre, så jeg tror det kommer til å bli helt ok å få rynker, sier hun.

37-åringen avslører også at hun er svært påpasselig med å få nok skjønnhetssøvn, og at hun gjerne legger seg rundt 20.30 størsteparten av tiden, melder People.

Selv om det er viktig for Klum å være vakker, så er det naturligvis ikke hennes førsteprioritet. Sammen med ektemannen Seal (47) har hun barna Leni (6), Henry (5), Johan (3), og Lou (1).

- Det er som en berg-og-dalbane. Noen ganger er du på topp, mens andre ganger går det ganske vilt for seg. Men jeg har alltid ønsket meg en familie, og jeg elsker å være mor. For å få alt gjort, lager jeg mange lister før jeg legger meg. Da rekker jeg over alt jeg skal. Jeg tenker alltid på hva jeg kan gjøre for at familien min skal bli lykkeligere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Heidi og Seal kaster klærne i ny video