RART Å SE SEG SELV KYSSE: Bauer brukte et par episoder på å venne seg til å se seg selv på TV. Men kyssescenene var flaue. Foto: TVNorge
RART Å SE SEG SELV KYSSE: Bauer brukte et par episoder på å venne seg til å se seg selv på TV. Men kyssescenene var flaue. Foto: TVNorgeVis mer

- Det tok tre måneder før jeg ble forelsket

Annabelle Bauer fant kjærligheten på TV. Men hun måtte vente på de ordentlige følelsene.

SEOGHØR.NO: Annabelle Bauer (28) og Vebjørn Tveiterås (28) var det eneste av tre par som valgte å forbli gift i TVNorge-serien «Gift ved første blikk».

FORNYER IKKE LØFTENE: Annabelle sier hun ikke har noen umiddelbare planer om å fornye bryllupsløftene. Foto: TVNorge
FORNYER IKKE LØFTENE: Annabelle sier hun ikke har noen umiddelbare planer om å fornye bryllupsløftene. Foto: TVNorge Vis mer
ENDTE GODT: For Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer endte det med kjærlighet. Men følelsene kom etter at kameraene var slått av. Foto: TVNorge
ENDTE GODT: For Vebjørn Tveiterås og Annabelle Bauer endte det med kjærlighet. Men følelsene kom etter at kameraene var slått av. Foto: TVNorge Vis mer

Likevel måtte paret vente en stund før de ordentlige følelsene dukket opp. Under innspillingen var verken Annabelle eller Vebjørn forelsket i hverandre, men etter at kameraene var skrudd av kom forelskelsen.

- Det virket som om vi var forelsket på TV, men vi var ikke det. Det tok to-tre måneder før de følelsene kom. Vi hadde noen fine reiser og opplevelser i løpet av sommeren, og da hverdagen og høsten kom, skjønte jeg at jeg var ordentlig forelsket, forteller hun til Seoghør.no.

Vebjørn måtte jobbe lange dager under innspillingen av programmet, noe Annabelle fryktet skulle påvirke forholdet.

- Han jobber ikke like mye nå som han gjorde de ukene innspillingene foregikk, så det ble heldigvis ikke som jeg hadde fryktet.

Men selv om Annabelle og Vebjørn møtte hverandre for aller første gang i bryllupet, ønsker ikke paret å fornye bryllupsløftene, for å ha en mer normal bryllupsfeiring.

- Verken han eller jeg er spesielt interesserte i bryllup. For min del var det greit at det ble gjort på den måten det ble. Så vi kommer ikke til å «gifte oss» på nytt, men kanskje det blir en markering når vi har vært gift i noen år, sier hun til Seoghør.no.

Å plutselig være på TV foran drøyt 300.000 seere, er ikke nødvendigvis en enkel sak. Annabelle tok det hele greit, bortsett fra når hun måtte gjenoppleve sin egen kyssing.

- Det har gått greit å se seg selv på TV, selv om det tok meg noen episoder å venne meg til det. Det var imidlertid flaut å se meg selv kysse på TV, jeg visste jo at mamma, pappa og bestemor så på. Men etterhvert glemte jeg at kameraene var der.


LES OGSÅ: Her avslører hun om hun er forelsket

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.