- Det tok tid å komme over keisersnittet

Men Mira strålte da hun gjorde comeback på den røde løperen - 12 dager etter at hun ble mamma for første gang.

TØFF TID: - Egentlig ønsket jeg en naturlig fødsel, men til slutt endte det med både lystgass og keisersnitt, sier Mira Craig om fødselen til sønnen Mio Amioko for 12 dager siden. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TØFF TID: - Egentlig ønsket jeg en naturlig fødsel, men til slutt endte det med både lystgass og keisersnitt, sier Mira Craig om fødselen til sønnen Mio Amioko for 12 dager siden. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med den nybakte moren Mira Craig nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Snaue to uker etter at hun ble mamma for første gang, smilte popstjernen Mira Craig (28) fra øre til øre, da hun fredag kveld gjorde comeback på rød løper under VG-lista Topp 20-showet på Rådhusplassen i Oslo.

Men Mira avslørte til Seher.no at perioden etter den dramatiske fødselen til sønnen Mio Amioko ikke bare har vært noen dans på roser.

Til tross for at hun helst ville ha en naturlig fødsel, endte hun til slutt opp med å bruke både lystgass og keisersnitt for å fødselen overstått.

- Det tok litt tid å komme over det med keisersnittet, såret og ting som skjer inne i kroppen. Men nå føler jeg meg bedre og bedre for hver dag.

Nå ser hun frem til sin første sommer og trilleturer med sin nye familie.

Mira avslørte at hun også har lagt planer for å komme tilbake i toppform i løpet av de neste månedene.

- Jeg får ikke lov av legen til å trene før det har gått seks uker, og har to-tre uker igjen. Jeg trener jo ikke så mye, men det blir deilig å komme i gang igjen, og prøve å få vekk alt.. du vet, sier hun og ler.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble mamma med keisersnitt
[obj:media:9780]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer