Jennifer Lawrence:

- Det tok slutt på grunn av aldersforskjellen

Aldersforskjellen skal ha blitt for stor for Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky.

BRUDD: Forrige uke ble det kjent at Jennifer Lawrence (27) og Darren Aronofosky (48) hadde gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix
BRUDD: Forrige uke ble det kjent at Jennifer Lawrence (27) og Darren Aronofosky (48) hadde gått hver til sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forrige uke kunne flere medier melde at det hadde blitt slutt mellom skuespiller Jennifer Lawrence (27) og filmregissør Darren Aronofsky (48).

De har foreløpig ikke kommentert bruddet selv, men Vanity Fair har fått det bekreftet.

People skriver at den store aldersforskjellen var en av årsakene til at forholdet tok slutt. Hele 21 år skiller nemlig Jennifer og Darren.

FILMPAR: Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky smilte til fotografene under New York-premieren av filmen «Mother!» i september. Foto: NTB scanpix
FILMPAR: Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky smilte til fotografene under New York-premieren av filmen «Mother!» i september. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Aldersforskjellen er betydelig, og de er veldig forskjellige. Begge var nødt til å tenke praktisk om framtiden. Jennifer må finne ut hvordan livet hennes skal utvikle seg. Han har et ansvar i livet sitt, som hun ennå ikke har, sier en kilde til People.

Vedkommende sikter til at han har en 11 år gammel sønn fra et tidligere forhold. Han var forlovet med «The Lobster»-skuespiller Rachel Weisz (47), som det tok slutt med i 2010.

- Ikke skapt for giftermål

I oktober i fjor det ble kjent at Jennifer hadde forelsket seg i eldre filmskaperen, som står bak filmer som «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah».

People skriver at parets stadige filmprosjekter, endte opp med å bli en utfordring for forholdet.

- Med en gang de jobber med nye prosjekter, er det vanskelig å holde på hvilket som helst forhold, sier kilden og fortsetter:

- De var aldri skapt for giftermål. De hadde gøy, delte mange synspunkter, og de lærte mye av hverandre.

Vil melke geiter

Duoen har holdt tett om deres forhold til pressen, men har blitt stadig fotografert av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

I september dukket de opp på røde løper sammen for første gang. Anledningen var New York-premieren av filmen «Mother!».

DYKTIG: Jennifer Lawrence er en av Hollywoods mest kjente stjerner, og ligger på tredjeplass over verdens best betalte kvinnelige skuespillere. Foto: Vianney Le Caer / NTB scanpix
DYKTIG: Jennifer Lawrence er en av Hollywoods mest kjente stjerner, og ligger på tredjeplass over verdens best betalte kvinnelige skuespillere. Foto: Vianney Le Caer / NTB scanpix Vis mer

Jennifer Lawrence har de siste årene blitt en av Hollywoods mest ettertraktede filmstjerner, spesielt etter suksessen med filmserien «The Hunger Games».

I kjølvannet av bruddet, har Jennifer hintet om at hun vil legge karrieren på hylla - for en stund.

I et lengre intervju med bladet Elle, forklarer Oscar-vinneren at en liv som bonde kunne friste.

- Jeg ønsker å flytte til en gård. Jeg vil, liksom, melke geiter, sa den frittalende skuespilleren til magasinet.

LES OGSÅ: «Farmen»-deltakerne raste ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer