- Det tok over tyngden i livet mitt

Dorthe Skappel har bestemt seg for å droppe hardtreningen før «Gullruten».

TRENER MED VOGNA: - Det eneste jeg har gjort i år er å trille mye barnevogn - i og med at jeg har blitt mormor. Den treningen jeg har fått er tung snø og barnevogn, i tillegg til at jeg går tur med bikkja, sier Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
TRENER MED VOGNA: - Det eneste jeg har gjort i år er å trille mye barnevogn - i og med at jeg har blitt mormor. Den treningen jeg har fått er tung snø og barnevogn, i tillegg til at jeg går tur med bikkja, sier Dorthe Skappel til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med TV 2-stjernen Dorthe Skappel nederst i saken!
 
SEHER.NO: TV 2-stjernen Dorthe Skappel (49) begynner vanligvis hardtreningen ved juletider. Årsaken er hennes årelange programleder-rolle for «Gullruten». 

- Jeg begynner litt over jul, og stepper opp tempoet fram mot «Gullruten» og sommeren. Så tar jeg meg ferie. Da holder jeg meg unna treningsstudioet og lar det skli utover høsten, helt til jeg begynner på'n igjen. Da føler jeg meg som regel som en stappet pølse, fortalte Dorthe til VG i 2008.

Den tiden er derimot forbi nå, avslører hun til Seher.no.

- Det eneste jeg har gjort i år er å trille mye barnevogn - i og med at jeg har blitt mormor. Den treningen jeg har fått er tung snø og barnevogn, i tillegg til at jeg går tur med bikkja, sier hun når Seher.no.

49-åringen legger ikke skjul på at trening tidligere var en svært viktig del av livet hennes. Det var også en av grunnene til at hun til slutt la den fra seg.

- På mange måter er jeg veldig glad i å trene, jeg synes det er morsomt - fordi man får resultater, føler seg sterkere og slikt. Når det derimot tok over hovedtyngden i livet mitt og jeg ikke hadde tid til å gjøre andre ting som jeg synes er vel så morsomt, da tenkte jeg at «nå holder det», forteller Dorthe, som likevel erkjenner at hun fortsatt passer på vekta.

- Jeg prøver å spise sunt og ikke skeie ut med for mye sjokolade i hverdagen og sånt. Men jeg er veldig glad i risotto, så når vi skeier ut blir det mer med risotto og slikt på lørdagskvelden.

Det er ikke til å stikke under en stol at den profilerte og svært erfarne «God kveld, Norge»-programlederen nærmer seg 50 år. Likevel holder hun seg svært godt. Skappel føler seg heller ikke som en kvinne som snart er halvveis til hundre. 

- Noen ganger tenker jeg at det er utrolig at jeg nærmer meg 50, for jeg føler meg som 18 og som fersk i gamet på en måte. Jeg må ta meg sammen for å være meg alderen moden. Men jeg har ikke noe imot å bli eldre. Å bli eldre er ganske flott, selv om jeg ikke er bare glad for det.

I mai leder hun altså nok en gang «Gullruten», der bransjen skal gjøre sitt for å feire seg selv. Selv er hun stolt av at hun fortsatt holder ut i en tøff bransje.

- Jeg har fått barnebarn og lever et trygt og ordentlig liv. Jeg har ikke økonomiske problemer. Det ligger mye trygghet i å bli eldre og få etablert et fundament. Noen ganger er jeg veldig spent på hvor lenge jeg klarer å holde ut i denne bransjen. Jeg er på vei 50. Det er jeg stolt av, jeg synes det er kult at jeg har klart å klore meg fast så lenge, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dorthe: - Jeg er en pyntedukke  

Se video med TV 2-stjernen Dorthe Skappel her:[obj:media:9541]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer