- Det tok litt for fort slutt

Men «71 Grader Nord»-deltageren var ikke overrasket over at det var henne som røk ut....

IKKE OVERRASKET: Julie Torp Halbakken var ikke overrasket da hun ble stemt ut av de andre «71 Grader Nord»-deltagerne. Hun har tidligere blitt merket to ganger. Foto: TVNorge
IKKE OVERRASKET: Julie Torp Halbakken var ikke overrasket da hun ble stemt ut av de andre «71 Grader Nord»-deltagerne. Hun har tidligere blitt merket to ganger. Foto: TVNorge Vis mer
SEHER.NO: Mandag kveld måtte en ny deltager ut av «71 Grader Nord», og det var Oslo-jenta Julie Torp Halbakken (22) som ble stemt ut.

- Ut i fra de tidligere avstemmingene, så var det ikke så overraskende at det var meg som røk. Det kom ikke så veldig brått på. Vi hadde jo egentlig en plan vi jentene, men den gikk ikke som vi hadde tenkt. Det var veldig skuffende, sier Halbakken til Seher.no

I begynnelsen av «71 Grader Nord» fant Halbakken tonen med Christian Otter (25), Thomas Hammernes (26) og Morten Arvnes (25). De fire stakk seg ut ved å holde sammen, og ble etter hvert sett på som en slags «firerbande». Men med fire personer mot de andre åtte, fungerte ikke alliansen spesielt bra, noe de fire raskt skjønte, og én etter én ble de merket.

- Firerbanden er nok grunnen til at jeg røk ut. Det var vanskelig for oss helt fra starten. Alle var bestemt på at vi skulle ut. Og da jeg fikk 17 minus poeng, så var det så mange som mulig som ville stemme på meg - for å sikre seg selv, sier hun.

Tøffe Julie er en skikkelig eventyrer, og har på egenhånd besøkt nesten alle verdensdeler. Da hun kom hjem etter 71-eventyret, savnet hun de utfordrende oppgavene som hun ble møtt med hver eneste dag.

- Da jeg kom hjem savnet jeg hele opplevelsen. Eventyret tok brått slutt. Jeg savnet det å våkne til nye eventyr. Det å få teste meg selv, og å komme lenger og lenger nord. Da jeg dro var det også god stemning i gruppen, så det tok litt for fort slutt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Noen ble tatt med buksene nede