Kylie Jenner:

- Det tok lang tid for Kim å ta innover seg Kylies babynyhet

Kims reaksjon på lillesøsterens graviditet skal ikke ha vært positiv i starten.

SØSTRE: Kim Kardashian og Kylie Jenner skal angivelig begge bli mødre neste år. Mens Kims surrogat skal ha termin i januar, er Kylies termin ventet å være i februar. Foto: Kim Kardashian/Instagram
SØSTRE: Kim Kardashian og Kylie Jenner skal angivelig begge bli mødre neste år. Mens Kims surrogat skal ha termin i januar, er Kylies termin ventet å være i februar. Foto: Kim Kardashian/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Før helgen ble det kjent at Kylie Jenner (20) skal være gravid med sitt første barn.

Det var kjendisnettstedet TMZ som først omtalte saken, og de hevder at TV-stjernen skal ha delt den glade nyheten med flere venner tidligere denne måneden.

Mandag bekreftet også Caitlyn Jenner, via sin talsperson, at hennes yngste datter er gravid til The Sun.

Familie og venner skal ha reagert på ulike måter da de mottok beskjeden om at den yngste Jenner-Kardashian søsteren er gravid. Det skal blant annet ha tatt litt tid før storesøster Kim Kardashian (36) klarte å glede seg over nyheten.

- Hennes første reaksjon var «Seriøst?» forteller en venn av Kim til People.com.

- Responsen hennes var ikke positiv i starten. Hun og Kanye har gjennomgått en hel prosess i flere måneder for å bli gravide, og nå skjer dette med Kylie. Hun begynte å gråte. Det tok definitivt lang tid for henne å ta det inn over seg, fortsetter vennen til nettstedet.

Kim har selv barna North (4) og Saint (21 mnd.) med ektemannen Kanye West (40), og nå venter de barn nummer tre via en surrogat.

Saken fortsetter under bildet.

Total eclipse of the heart

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Nyheten kom ut av intet. Det var det siste de hadde trodd skulle skje. Kylie er bare 20 år og har ikke vært lenge sammen med kjæresten Travis Scott. Ingen så dette komme, sier kilden.

Likevel gir 36-åringen nå lillesøsteren sin fulle støtte.

- Selvfølgelig er Kim glad på Kylies vegne. Hun kommer til å støtte henne 100 prosent. Det har aldri vært noe spørsmål om det, men det er bare en merkelig dynamikk etter alt Kim selv har vært gjennom for å bli mor igjen. Den siste graviditeten har kostet mye tid, energi og penger, og nå får Kylie barn nesten samtidig som henne, legger Kardashian-vennen til.

Redd Kylie skal bli såret

Forholdet mellom Kylie Jenner og rapperen Travis Scott ble kjent i mai, en måned etter at hun hadde gjort det slutt med sin tidligere kjæreste Tyga (27).

Fordi forholdet er relativt ferskt og familien hennes er derfor forsiktig optimistiske om ham.

- De kjenner ham ikke så godt. De ønsker bare å forsikre seg om at dette ikke er ny Blac Chyna situasjon. Kylie er så ung og alle er redde for at hun kan ende opp å bli skikkelig såret.

I begynnelsen av august postet Kim dette bildet av seg selv og Kylie med teksten: «Jeg er så stolt av lillesøsteren min. Hun har sitt eget TV-show nå!!!!»

So proud of my little sis @kyliejenner She has her own show!!!! Tune in tonight on E!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nå som det verste sjokket har lagt seg, hevder kilden at Kim fokuserer på det faktum at det kommer et nytt tilskudd til familien - og at hennes eget ufødte barn vil få en jevnaldrende kusine eller fetter.

- Dette er i bunn og grunn veldig hyggelige nyheter fordi det er et nytt liv det er snakk om. Alle innser det, fortsetter kilden til People.

- Babyene kommer til å være like gamle og sannsynligvis stå hverandre veldig nær. Familie betyr alt for hele Kardashian-gjengen, så de fokuserer på disse nye barna i familien. Alle er genuint glade.

Kylie Jenner selv har foreløpig ikke uttalt seg om den angivelige graviditeten, og mandag svarte hennes mor, Kris Jenner (61), følgende på spørsmål om babyryktene fra TV-profilen Ryan Seacrest (42):

- Kylie bekrefter ingenting, skrev hun i en sms, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Heidi Klum: - Ja, det er slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer