18 WIENER: I den nye musikkvideoen til Staysman & Lazz spiller Stian Thorbjørnsen pølse-avhengig. Foto: Fra videoen
18 WIENER: I den nye musikkvideoen til Staysman & Lazz spiller Stian Thorbjørnsen pølse-avhengig. Foto: Fra videoenVis mer

- Det tok ikke lang tid før de 20 kiloene var tilbake

«Staysman & Lazz» er aktuelle med ny sang - om wienerpølser.

SEOGHØR.NO: Etter deltagelsen i realityprogrammene «Paradise Hotel» og «Robinsonekspedisjonen» har Stian Thorbjørnsen (32) gjort stor suksess i popduoen Staysman & Lazz, sammen med Lasse Jensen.

STOLT AV EGEN KROPP: Thorbjørnsen mener folk ikke skal ta kroppspresset for seriøst. Selv har han tatovert 20 kilo ekstra på sin egen kropp. Foto: Privat
STOLT AV EGEN KROPP: Thorbjørnsen mener folk ikke skal ta kroppspresset for seriøst. Selv har han tatovert 20 kilo ekstra på sin egen kropp. Foto: Privat Vis mer
PARADISE-GJENSYN: Stians Paradise Hotel-kollega Iselin Michelsen gjør en gjesteopptreden i videoen. Foto: Fra videoen
PARADISE-GJENSYN: Stians Paradise Hotel-kollega Iselin Michelsen gjør en gjesteopptreden i videoen. Foto: Fra videoen Vis mer

Fredag slipper gruppen sin nye låt «18 Wiener», som handler om pølser.

- Et faktum er at jeg var med i Robinsonekspedisjonen, og der gikk jeg ned 20 kilo. Det tok imidlertid ikke så lang tid før de kiloene var tilbake igjen, noe jeg blant annet kan takke wienerpølser for. Vi har alltid hatt et elsk/hat-forhold, sier Thorbjørnsen til Seoghør.no.

Han har tidligere måtte stille opp i Dagsrevyen på grunn av at kritikere mente alle låtene til gruppen handlet om sex og alkohol.

- Vi har tidligere fått kritikk der enkelte har hevdet at musikken vår utelukkende handler om fyll og sex. Med denne låta, som handler om pølser, får jo kritikerne akkurat det de vil ha.


Thorbjørnsen har tidligere snakket ut om at han er stolt av egen kropp. I musikkvideoen spiller han «pølseavhengig», med klare referanser til dop og narkotika.

- Det er nok ikke ment som et veldig stort oppgjør mot slankehysteriet. Men jeg mener at kropp ikke betyr så mye når alt kommer til alt. Mentalt har det ikke betydd noe for meg i løpet av hele livet. Men det er for mange som tar seg selv for høytidelig. Jeg har blant annet lagt ut en video der jeg rister på flesket. Hvis det kan få en ung person til å bry seg mindre om forventningene rundt kropp, er det helt topp, forteller han til Seoghør.no.


I videoen blir det også et lite «Paradise Hotel»-gjensyn. Iselin Michelsen (24) gjør nemlig en gjesteopptreden.

GJESTER: Stian og Iselin var begge gjester på Paradise Hotel. Foto: TV3
GJESTER: Stian og Iselin var begge gjester på Paradise Hotel. Foto: TV3 Vis mer

- Det er alltid like hyggelig å ha med Iselin. Hun byr på seg selv, og har vært en legende helt siden hun var med på Paradise Hotel. En veldig snill jente.


For drøye to måneder siden ble artisten tobarnsfar, da han og samboeren Tina Svestad fikk en sønn. Med mange konsertjobber kan det å kombinere turnélivet med livet som småbarnspappa være vanskelig. Men Thorbjørnsen sier det foreløpig fungerer bra.

- Vi hadde kjempeflaks. Gutten kom midt i pausen av turneen. Jeg hadde to ukers pause, og da måtte han komme. Og han hørte på pappa, så det var sykt bra timing. Men etterpå var det ut på turné igjen, så det er klart at det byr på utfordringer. Men vi har hele tiden vært klar over hva jeg jobber med. Jeg prøver å få så mye kvalitetstid med gutten så ofte jeg kan. Det kombinert med at han har en fantastisk mamma, fungerer det veldig fint, sier han til Seoghør.no.

Se videoen her:LES OGSÅ: - Jeg er stolt av kroppen min

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.