Shawn Mendes og Camila Cabello:

Det tok henne to måneder å si dette

Camila Cabello snakker ut om forholdet til Shawn Mendes i nytt intervju.

SAMMEN: Shawn Mendes og Camila Cabello er blant årets største snakkiser. Nå snakker Cabello ut om forholdet til stjernen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN: Shawn Mendes og Camila Cabello er blant årets største snakkiser. Nå snakker Cabello ut om forholdet til stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Romantikken blomstrer for artistene Shawn Mendes (21) og Camila Cabello (22). Det var i september at førstnevnte bekreftet forholdet etter flere måneder med ville spekulasjoner.

Hittil har begge partene holdt kortene tett til brystet, men da Cabello nylig gjestet talkshowet «The Tonight Show Starring Jimmi Fallon» snakket hun åpenhjertig om sin nye romantiske tilværelse.

Tok to måneder

Til Fallon innrømmer stjernen blant annet at det ikke var den letteste oppgaven å gå fra et langt vennskap til å være romantisk involvert.

- Det er morsomt, fordi når vi først startet å gå ut var det så rart. Å date noen som du har vært venn med i så lang tid, det er rart i begynnelsen, sier hun, ifølge ET Online.

Videre forklarer hun at det tok henne to måneder før hun klarte å kalle Mendes «Baby».

- Jeg ville ikke si navnet hans fordi vi dater og jeg klarte ikke si «Baby». Så da ble det «hei! Du! Sender du meg vannet der borte?», forteller hun.

Hun innrømmer til den populære talkshow-verten at selv om det er rart, så går det veldig bra. Cabello påpeker også at det er enkelt da alle rundt henne allerede kjenner til Mendes på grunn av deres lange vennskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer