<strong>SAMMEN:</strong> Shawn Mendes og Camila Cabello er blant årets største snakkiser. Nå snakker Cabello ut om forholdet til stjernen. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN: Shawn Mendes og Camila Cabello er blant årets største snakkiser. Nå snakker Cabello ut om forholdet til stjernen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Shawn Mendes og Camila Cabello:

Det tok henne to måneder å si dette

Camila Cabello snakker ut om forholdet til Shawn Mendes i nytt intervju.

Publisert
Sist oppdatert

Romantikken blomstrer for artistene Shawn Mendes (21) og Camila Cabello (22). Det var i september at førstnevnte bekreftet forholdet etter flere måneder med ville spekulasjoner.

Hittil har begge partene holdt kortene tett til brystet, men da Cabello nylig gjestet talkshowet «The Tonight Show Starring Jimmi Fallon» snakket hun åpenhjertig om sin nye romantiske tilværelse.

Tok to måneder

Til Fallon innrømmer stjernen blant annet at det ikke var den letteste oppgaven å gå fra et langt vennskap til å være romantisk involvert.

- Det er morsomt, fordi når vi først startet å gå ut var det så rart. Å date noen som du har vært venn med i så lang tid, det er rart i begynnelsen, sier hun, ifølge ET Online.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Videre forklarer hun at det tok henne to måneder før hun klarte å kalle Mendes «Baby».

- Jeg ville ikke si navnet hans fordi vi dater og jeg klarte ikke si «Baby». Så da ble det «hei! Du! Sender du meg vannet der borte?», forteller hun.

Hun innrømmer til den populære talkshow-verten at selv om det er rart, så går det veldig bra. Cabello påpeker også at det er enkelt da alle rundt henne allerede kjenner til Mendes på grunn av deres lange vennskap.

- Det er liksom litt sånn «nå kysser vi og holder hender».

Mendes og Cabello har i flere år vært nære venner, og møttes for første gang på turné i 2014 da sistnevnte fortsatt var en del av gruppen «Fifth Harmony». Da «Señorita»-duoen snakket med V Magazine i sommer mintes Mendes at han først syntes kjæresten var rar.

View this post on Instagram

señor & señorita on the V Magazinita @vmagazine 🖤🌹

A post shared by camila (@camila_cabello) on

- Du var den eneste som snakket med meg. Og jeg tenkte du var syk i hodet. Jeg kunne være på bussen hvor ingen kunne se meg, for så å se ut vinduet og se deg flygende rundt på en scooter og være helt vill. Jeg tenkte «hun er gal», før jeg lukket vinduet og sovnet, sa 21-åringen.

Hatt et godt øye til han

Den kubansk-amerikanske artisten var også å se hos «The Ellen DeGeneres Show» på fredag. I et klipp tatt ut fra intervjuet snakker DeGeneres om da Cabello og Mendes gjestet showet sammen i 2016.

Hun spør så 22-åringen om hun hadde et godt øye til Mendes allerede da, noe Cabello hadde et momentant svar til.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

- Jeg hadde helt klart et crush. Vi var dumme. Jeg tror vi begge hadde et godt øye til hverandre, men vi var som babyer. Men, vi er voksne nå! Jeg hadde definitivt, definitivt, definitivt et crush, erkjenner «Liar»-sangeren.

Het framføring

Før paret bekreftet forholdet, ble de flere ganger observert i hete omfavnelser. Et øyeblikk som spesielt vakte spenning blant fansen var da de sammen skulle framføre slageren «Señorita» under årets Video Music Awards.

Det store spørsmålet var om paret kom til å bekrefte forholdet på scenen med et kyss, noe de ikke gjorde. De avsluttet derimot låten med å legge hodene sine tett inntil hverandre.

<strong>VMA:</strong> Shawn Mendes og Camila Cabello framførte «Señorita» under årets Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix
VMA: Shawn Mendes og Camila Cabello framførte «Señorita» under årets Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Cabello gjestet «The Tonight Show Starring Jimmi Fallon» hevdet hun at det var presset fra publikum som gjorde at det ikke skjedde.

- Vi øvde på det, da kysset jeg fordi jeg jo kysser ham, men så føltes det bare rart på scenen fordi jeg vet at folk forventer det. Så da berørte jeg han med nesen, forklarer hun.

LES OGSÅ: - Ingenting er så perfekt som det ser ut som

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer