- Det tøffeste jeg har gjort er å male barnerommet

Den danske film-hardhausen Kim Bodnia er ikke like macho privat...

TØFF PÅ FILM - MEN IKKE I VIRKELIGHETEN: Den danske film-hardhausen Kim Bodnia hevder det tøffeste han har gjort privat, er å male barnerommet i huset sitt. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TØFF PÅ FILM - MEN IKKE I VIRKELIGHETEN: Den danske film-hardhausen Kim Bodnia hevder det tøffeste han har gjort privat, er å male barnerommet i huset sitt. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Danske Kim Bodnia (45) er blitt kjent for sine roller som hardhaus i flere danske og norske filmer, ikke minst årets publikumssuksess «Tomme Tønner», som er sett av over 120 000 mennesker her til lands.

Nå er han tilbake i oppfølgeren «Tomme Tønner 2», som for tiden er under innspilling i Oslo.

- Jeg spiller en danske som kommer til Oslo for å ordne opp ting for min bror, som sitter i fengsel. Det er deilig å være tilbake på innspilling i Norge, sier han til Seher.no.

Men selv om han ser ut som en hardkokt kriminell der han sitter med lærvest, hodetørkle og mørke solbriller, hevder Bodnia at han ikke er like macho privat.

- Jeg har fire barn og bor langt inne i skogen, så det er ikke mye macho jeg gjør. Det tøffeste jeg har gjort var å male barnerommet, fordi det tok lang tid å få det rett, med lister og alt, sier han med et smil.

Han hevder han ikke bevisst velger «macho»-roller og gjerne prøver seg på nye områder.

- Jeg har spilt både homofil mann og en som var impotent. Jeg er ikke redd for å ødelegge noen «macho-myte», sier han til Seher.no.

Bodnia hevder det er flere nordmenn som også har godt grep om å spille barske menn på film.

- Bjørn Floberg er veldig dyktig, og min kollega i «Tomme Tønner» Kristoffer Joner er også en skikkelig tøffing, sir han til Seher.no.

Skuespilleren legger ikke skjul på at han gjerne vil lage flere filmer i «Tomme Tønner»-serien.

- Jeg blir gjerne med på en til jeg, gjerne en hel serie. Vi har hatt det så fint under innspillingen, sier han.

«Tomme Tønner 2» har norsk premiere 7. januar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Åpner for Lene Alexandra-comeback