- Det tillater jeg meg ikke å tenke på

Hanne Sørvaag nekter å tenke på om hun kunne ha falt for Egor, dersom han var singel.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en dramatisk danseduell lørdag, tok Hanne Sørvaag seg videre i «Skal vi danse» på bekostning av Linni Meister.

Etter Sørvaags første dans for kvelden, tok hun fram gitaren, og spilte en sang hun hadde laget til dansepartneren Egor Filipenko.

Det satte Filipenko helt ut.

- Det var så vakkert. Jeg ble tatt med buksa nede, fordi jeg tenkte ikke at hun kunne gjort noe sånt for meg. Så Carsten måtte dra meg inn, for jeg stod på siden der som en idiot. Men det var en super opplevelse, og jeg ble kjemperørt, sier han til Seoghør.no.

Det er åpenbart at Sørvaag og dansepartneren har strålende kjemi på dansegulvet. Men om Sørvaag kunne fått følelser for Egor dersom han hadde vært singel, vil hun ikke tenke på.

- Jeg tillater meg ikke å ta den friheten til å tenke sånn, fordi han har kjæreste. Men han er en utrolig god venn. Og uansett hvordan det går i konkurransen her, så er du ikke kvitt meg, Egor, sier Sørvaag.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Nå skal Calle lære Dennis å danse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer