Mark Feehily:

Det tiende Westlife-barnet er født

Westlife-medlemmet Mark Feehily ble pappa for første gang.

BLE PAPPA: Westlife-medlem Mark Feehily (nr. to fra høyre) har fått sitt første barn. Her med originalmedlemmene Brian McFadden, Nicky Byrne, Shane Filan og Kian Egan. Foto: NTB scanpix
BLE PAPPA: Westlife-medlem Mark Feehily (nr. to fra høyre) har fått sitt første barn. Her med originalmedlemmene Brian McFadden, Nicky Byrne, Shane Filan og Kian Egan. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Westlife ble dannet i 1999 ble boybandet en av popindustriens mest vellykkede guttegrupper. Samme år som debutalbumet kom toppet de hitlistene her hjemme i Norge med låten «If I Let You Go».

Til tross for at guttene sjarmerte pikehjerter verden over, spesielt på tidlig 2000-tallet, var de ikke tilgjengelig på markedet. Shane Filan (40) forlovet seg med ungdomskjæresten sin allerede i 2002, Nicky Byrne (40) giftet seg året etter, og Kian Egan (39) møtte kjæresten sin som tenåring og giftet seg med henne i 2009.

Ble pappa for første gang

Bandets yngste medlem, Mark Feehily (39), sto fram som homofil i et intervju med The Sun i 2005, og kunne i samme slengen fortelle at han var sammen med den britiske sangeren Kevin McDaid, men paret brøt seks år senere.

I februar i år kunne 39-åringen derimot dele nyheten om at han er forlovet med kjæresten Cailean O'Neill, som han har vært sammen med i seks år. Og i mai kom nyheten om at paret ventet barn sammen, en nyhet Mark selv delte på sin Instagram-konto.

- Tusen takk for bursdagshilsenene, alle sammen. Det å fortelle dere at vi senere dette året skal bli pappaer for første gang gjør denne bursdagen til den mest spesielle noensinne. Det stolteste øyeblikket i vårt liv og vi gleder oss over å fortelle det høyt, skrev artisten da han kunngjorde babynyheten.

Og torsdag morgen kunne Feehily avsløre at han og forloveden har blitt foreldre i nok et lykkelig innlegg på Instagram.

- Baby Layla ble født trygt og godt klokken 19:27 den 1. oktober 2019! Vi er de gladeste pappaene i verden!

De tre andre medlemmene av gruppen har allerede kommet godt i gang med familieforøkelse, da de tre til sammen har ni barn. Feehilys nyfødte blir dermed den tiende Westlife-babyen.

Vil ikke gjenforenes

Høsten 2011 kunngjorde Westlife at bandet kom til å bli oppløst, til stor fortvilelse for mange fans.

Men i fjor kom nyheten om at boybandet skulle gjenforenes. Det siste året har de vært på turnéen som de kaller «The Twenty Tour», som feirer at det er 20 år siden Westlife ble stiftet.

Da Westlife ble til i 1999 bestod bandet av fem medlemmer. I dag derimot er det bare fire å se på scenen. I 2004 løsrev nemlig det femte medlemmet Brian McFadden (39) seg fra gruppen, og han har siden ikke opptrådt med de andre.

Da gruppen annonserte at de skulle gjenforenes var ikke McFadden inkludert i planene. Til MSN Entertainment fortalte han selv hvorfor.

Vis mer

- Jeg har ikke blitt invitert, men jeg tenker at jeg aldri vil spille med dem igjen. Det er for lenge siden, det har gått 14 år. Jeg har vært fristet til et comeback tidligere, men bandet har laget flere album siden den gang og har endret stilen for mye. Jeg har ikke sett dem på flere år, fortalte han.

WESTLIFE: Her et det irske boybandet, sammen med Brian McFadden (t.v.), samlet i 1999. Foto: NTB Scanpix
WESTLIFE: Her et det irske boybandet, sammen med Brian McFadden (t.v.), samlet i 1999. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre kunne han avsløre at han ikke har kontakt med sine tidligere kamerater, og unnskyldte det hele med at alle lever hvert sitt liv. Til Closer Magazine, gjengitt av det svenske kjendisnettstedet Hänt, har McFadden også tidligere uttalt at han ikke angrer på at han forlot den irske gruppen

- For min del var det bare en jobb, og jeg har ikke angret etter at jeg forlot dem, sa han den gang.

LES OGSÅ: Var døden nær - avslører sykdomsdrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer