SNAKKER MED BARNET: - Jeg har hatt hele samtaler med babyen allerede, sier Josh Duhamel til ukebladet People.  Foto: All Over Press
SNAKKER MED BARNET: - Jeg har hatt hele samtaler med babyen allerede, sier Josh Duhamel til ukebladet People. Foto: All Over PressVis mer

- Det tar forholdet til et nytt nivå

Filmstjernen Josh Duhamel tar en pause i karrieren for å være sammen med kone og barn.

SEOGHØR.NO: Det er ikke lenge til stjerneparet Josh Duhamel (40) og Fergie (37) blir foreldre for aller første gang.

Og Duhamel - best kjent for sine roller i «Transformers»-filmene - gjør det han kan for å knytte bånd til sin kommende baby.

- Jeg har hatt hele samtaler med babyen allerede, sier han spøkefullt til People.com, og utdyper:

- Jeg prøver å kommunisere fra den andre siden av magen. Jeg vet ikke om barnet kan høre meg, men jeg snakker virkelig mye til det.

Nå begynner filmstjernen å bli utålmodig på at sin nye sønn eller datter skal ankomme.

- Alle forteller meg at jeg bør passe på å sove mye nå, for når babyen har kommet vil det ikke bli mye søvn. Men jeg gleder meg til å bli pappa, sier Duhamel til ET Canada.

- Jeg ser frem til å gi babyen all min oppmerksomhet. All den kjærlighet du har å gi til barnet ditt er utrolig. Det er det som gjør det så spesielt.

Skuespilleren forteller at han elsker den gravide kroppen til sin kone, «Black Eyed Peas»-vokalisten Fergie.

- Hun er så vakker nå. Jeg ser på henne, ikke bare som min vakre kone, men også som kvinnen som bærer på barnet vårt. Det tar forholdet til et nytt nivå.

Josh forteller at han nå planlegger å ta en pause fra skuespillerjobben når babyen blir født.

- Jeg kan ikke forestille meg å ha et barn og ikke ha mulighet til å være sammen med det når jeg skulle ønske. Det hadde gjort meg gal. Hodet mitt ville ha vært hjemme hos barnet mitt og moren. Jeg kan ikke se for meg at jeg noensinne kommer til å ønske meg bort fra kona mi og barnet, forteller Duhamel. 

LES OGSÅ:  - Jeg snakker med mitt ufødte barn